16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

şu 11 belki de en iyi 11 be kazanırız kaybederiz cavanda sabri yok,,,sneijder podolski yok gayet doğru iş Semih sağ beke geçer 4lü de oynarız garry hareketli 2. forvet paok'da böyle oynuyordu

Başakşehir XI: Volkan, Caiçara, Yalçın, Epureanu, Alpaslan, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor.

Galatasaray: Muslera, Semih, Chedjou, Ahmet Çalık, Linnes, Selçuk, Josue, Yasin, Bruma, Rodrigues, Eren.

İnşallah üçlü değildir. İnşallah karşısına puan durumunda biraz yukarıda bir takım çıkınca korkma huyundan vazgeçmiştir hoca. Hücum oynat hoca.

Medipol Başakşehir XI: Volkan, Caiçara, Yalçın, Epureanu, Alpaslan, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Cengiz, Adebayor

rip

Muslera
Semih - Chedjou - Ahmet
Yasin - Josue - Selçuk - Linnes
Rodrigues - Eren - Bruma

Yasin sag kanatta linnes solda.hic sevemiyorum su 3lu defansi ama umarim galibiyetle ayriliriz.

bence
Muslera
Semih Chedjou Ahmet Linnes
Yasin Josue Selçuk Bruma
Garry Eren

böyle de çıkabiliriz

Yedekler: Cenk, Sneijder, Podolski, Hakan, Tolga, de Jong, Cavanda.

Bu boyle devam ederse Sneijder bey gider diyecegim de o parayi baska takim vermez bu yuzden takimda kalir

Sabri ve podolski bi kayıp değil

Sneijder ise 65'den sonra oyuna sokulabilir.

Bu kadro tutarsa bi daha ilk 11 zor bu isimlere

TapaTalK

Bruma başı boş sahada dolaşmaz inş. 3-4-3 sisteminde Brumanın ne oynadığını ben anlamadım etkinliği çok azalmıştı önceki maçlarda

Semih, Yasin ve Eren hayranligi bizi bitirecek. Sneijder, Podolski ve Carole/Cavanda olmaliydi bunlarin yerine.

Geri
Üst Alt