16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Neyse mehmet özbek ve oğlu harika takviyelerle seneye daha büyük zevkeler yaşatacaklar bize, alayının abv

4.olursak eyvallah

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmediğimden soruykrum Sneijder neden oynamıyor? Şu takımda ayağına top yakışan iki adamdan birisi yazık ulan yazık şu kulübe!!!!!!!!!

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen hafta demiştik boşuna havalanmayalım 2. lig takımını yendik diye

sucukcular sucuklarını yemişler herhalde sesleri çıkmıyor.dursun dayamış bunlara sucuk ekmeği taze taze.ataman istifa :D :D

Hala teknik direktör eleştiren enayiler var.

Ulan sorun Dursun Dursun.

Dursun ve yönetim defolup gitmeden bu camiaya her ay geriye gidecek.

Dursun Galatasaray'ı sabote etme projesidir siyaset ile ortak bir projedir.

Hoca saçma oyuncular saçma yönetim saçma...
selçuk yok Semih zarar Makinesi. Podolski son haftalarda en iyimiz ama yedek. Sonra diyorlar hoca Yeni cavanda denen andaval bile Semih'ten faydalıdır bunuda bilmeyen hoca falan olamaz. Kütük koy Semih'ten iyidir

Bu seneyi gectim de seneye umut varmi arkadas.. tudor kalirsa bi sezon daha gider

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

bence mac bitti. Fenerle 3.'luk yarisi yapariz. Ha derbiyi de kaybedersek 6. bile oluruz.

Trabzon zaten geçer bizi.
Antalya ve Konya geçersede şaşırmam.

Başında bir tane yavşak olursa burnun boktan kurtulmaz bizim kadar düşünüyormu acaba takımı.

İki yıldır takımı ilk 4e bile sokmakta zorlanan Dursun serefsizine ibra edenler daha serefsizdir.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aldığınız nefes haram nefes.milyonlarca insanı kahrettiniz Allah da bin türlü kahretsin hepinizi

Tudorluk bir durum yok, oyuncular çöp.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Geri
Üst Alt