16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Beşiktaş 9 puan farkı hele ki ikili averaj rakipteyken kapanma şansı %0.0001 ama 2 ncilik ve gelecek sezon adına beklentilerimiz şekillenebilir açıkçası Tudor sisteminde pivot santrafor çok önemli kaybettiğimiz maçlarda podolski çakma 9 oynuyordu bi gençler maçını kazanabildik ama Erenin ilk 11 çıktığı Antalya ve Adana maçlarında güzel futbol ve galibiyetle sonuçlandırdık 4-4-2, 3-4-2-1 veya sistem ne olursa olsun bu sistem de bu sene Eren oynadığı sürece favori oluruz o yüzden bu hafta Eren sahada olacağı için rahat bir galibiyet alırız

Başakşehir devre arasından önce ve sonra diye ikiye ayrılıyor. Devre arasında Caiçara ve Adabeyor transferleriyle büyük takım olgusuna bürünürüz diye düşündüler hatta şampiyonluk neden olmasın dediler ama bu hamleler takıma yarar değil zarar verdi. Karabük ve Akhisar maçlarında 6 puan alırız diyorlardı 5 puan kaybettiler ve ilk 4 ü bile sıkıntıya soktular. Bundan sonrası da o stres ve panik üzerlerinde olacaktır

Hakemin cüneyt çakır olması da bi yandan bize fayda sağlar ne de olsa kendisi eyyamcı karabük maçında yaptığı hatalar üstüne bir daha hata yapamaz belki de uzun yıllar sonra en tepki çektiği maç karabük maçıydı şimdi aradan çok zaman geçmeden tekrar verildi emre 2 maçta kırmızı görmesi gerekiyordu gerek ali gerek mete gösteremedi cüneyt bu maç emre'yi biçecektir :D

Son düzenleme:
Maci kesin aliriz diyordum ama cucuyu gordum cekinmeye basladim

Cüneyt Cakir kadrolu hakemlerimizden biri

Özgür Yankaya ile beraber

Kazanma ihtimalimiz düşük.Büyük ihtimal yeniliriz.

Büyük ihtimalle Fb be başah maçlarını kaybedicez bu yıl hangi önemli maçı kazandık ki ?

Berabere bitmesin de ne oluyorsa olsun.

Başakşehir dangalak bir takım, bizi yenmeye baya uğraşırlar, geçen hafta ve FB'ye verdikleri maç ile şampiyonluğun gittiğinden haberleri yok.

Referandumda umarım cevabın tam tersi olacak.
8f50776585b4c4e257716ea6c45e30ad.jpg

Geri
Üst Alt