16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Trabzon maçının tekrarı olmaz umarım

Bir sürü gol şansı bulmamız lazım

Başakşehir-FB maçlarının kazanılıp kaybedilmesi, hatta Avrupa Kupalarına katılıp katılamamak da pek umurumda değil; mevcut kadroyla katılsak n'olacak zaten?...

Ancak kadronun ciddi revizyona ihtiyacı var, Tudor' un (Yönetim inisiyatif tanırsa) bunu yapabileceğine inanıyorum. Endişem Tudor' un kredisinin bu maçlarla azalacak olması. Umarım bu iki maçı kazanırız da çatlak sesler çıkmaz...

Başakşehir-FB maçlarının kazanılıp kaybedilmesi, hatta Avrupa Kupalarına katılıp katılamamak da pek umurumda değil; mevcut kadroyla katılsak n'olacak zaten?...

Ancak kadronun ciddi revizyona ihtiyacı var, Tudor' un (Yönetim inisiyatif tanırsa) bunu yapabileceğine inanıyorum. Endişem Tudor' un kredisinin bu maçlarla azalacak olması. Umarım bu iki maçı kazanırız da çatlak sesler çıkmaz...

Katilmadikca UEFA rankingde düsmeye devam ediyoruz. Avrupaya katilmamak ve katilmadigimiz her sene ciddi bir dezavantaj teskil ediyor gelecek yillar icin.

Bunlara yenikirsek 1 sezonda 3 kere yenilmis olacagiz resmen Anadolu klubu agla ciksin konussun bizim baskanda

Katilmadikca UEFA rankingde düsmeye devam ediyoruz. Avrupaya katilmamak ve katilmadigimiz her sene ciddi bir dezavantaj teskil ediyor gelecek yillar icin.

Katılmayalım demedim, bu iki maçın kazanılmasını istiyorum, kadro planlamasının önceliğine vurgu yaptım. Tudor da gönderilirse, yerine kim gelecek, takımı tanıyacak ve kadroyu planlayacak?...Farklı düşünmediğini zannediyorum...

Kaybederiz yine silik bir oyunla. Galatasaray'ın Galatasaray olduğu bilinci ile oynamayalı uzun zaman oldu bu tür maçlarda oyuncu yapısı veya oyun yapısından bahsetmiyorum burada pek tabii yenilebiliriz ancak bir duruş göstermekten çok uzağız ve bu böyle olduğunca kaybetmeye devam edeceğiz.

kazanmak zorundayız
kazanırsak 2.lig için önümüz açılır
haftaya da feneri ezer geçeriz inşallah

Tudor sacmalama . Defansif oynama

tengri rızası için ofansif oyna

defansif oynayarak bi halt yapamıyoruz genelde

ne kadar gol şansı bulursak o kadar iyi

Yarın akşam bu saatleri görebiliyorum, hissedebiliyorum.
Dursun'a küfürler, futbolculara sitemler, Tudor'a istifa dilekçeleri.

Mac oncesi bu oranda umutsuzlugu manasiz buluyorum

eger iki takim arasinda bu umutsuzlugu gerektirecek bir fark olsaydi simdiye aramizda bir maclik degil bjk gibi 12 puan olurdu

biz ne kadar kotuysek basaksehir de o oranda kotu

Mac oncesi bu oranda umutsuzlugu manasiz buluyorum

eger iki takim arasinda bu umutsuzlugu gerektirecek bir fark olsaydi simdiye aramizda bir maclik degil bjk gibi 12 puan olurdu

biz ne kadar kotuysek basaksehir de o oranda kotu
Dursun Özbek Effect

Geri
Üst Alt