16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

Satış mı yapıyorlar nedir nasıl bu kadar kötü oynanır hayrt

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sahadaki serefsizlerin kapasitesi bu. Ulan bunlar satis yapsa ne olur. Normal halleri satislik. Bugün sahada satan yarin yatakda karisini satar. Bunlar da böyle mide varsa bisey diyemem. Her biri serefsiz kere serefsizdir.

adebayor gelsin diyoduk 2 yıldır şimdi eren hanzosuyla mutluluklar

Bu takım bu kadroyla Arena'da şikecileri de yenilir, tüy dikerek sezonu kapatır. Allah belanızı versin!

bu sene küme düşmekten yırttık en azından!!!

Bu takımda toplu temizlik lazım başkandan başlayıp. Çaycıya kadar...

Aga yalnız atladığınız bi konu var, Josue, Sneijder yerine oynamıyor zaten. Adam Sneijder'in yerine Yasin'i koymuş. Ben bunu futbol literatüründe tanımlayacak gerizekalılık benzeri bi laf bulamadım.

Biri acilen point otelin numarasini buraya atsin. Icimi bosaltmaliyim. Serefsiz dursun.

kf0mvvyqxv7x.gif

DURSUN İSTİFA DEFOL GİT

kf0mvvyqxv7x.gif

DURSUN İSTİFA DEFOL GİT

kf0mvvyqxv7x.gif

DURSUN İSTİFA DEFOL GİT

kf0mvvyqxv7x.gif

DURSUN İSTİFA DEFOL GİT

İyi ki fb maçına bilet almamisim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

görünen köy kılavuz istemez bu takımdan bi halt olmaz ta ki dursun gidene kadar. tudor falan da bu takımı düzeltemez

Yasin nerede oynuyor anlayabilen var mı? Forvet arkası mı, bek mi, sağ kanat mı sol kanat mı belli değil..

arkadas ben tudorun oynatmak istedigi sistemi begeniyorum ama tek hata o sistemi oyniyacak oyuncular yok bizde ve hoca genede israrla o sistemi deniyor. gerci isterse besli defans oyniyalim gene böyle aptal goller yeriz.

Levent Nazifoğlu: "Adebayor bize 1-2 kez teklif edildi. Ancak biz Adebayor'a sıcak bakmadık." (02.02.2017)

Kacinci macimiz oldu Tudor ile rakip kaleye sut atmadigimiz?

Resmen rezil bi futbol... Agh ulan JOR az hakkin yenmedi...

Josue 6 km koşmuş çok iyi oyuncu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah kitap askina fb macinda su serefsizleri yerin dibine sokacak sekilde protesto edin. Anasi belli babasi yüzelli cocuklari.

Geri
Üst Alt