16/17 H:27 | Medipol Başakşehir 4-0 Galatasaray | MS | 10 Nisan

C9EaGnAXsAAuAcd.jpg

Sadece ilk yari da degil, ben 2 yildir boyle izliyorum maclari
daha cok aglıcak

Olan benim kupona oluyor anasini satim... 3 mac bitti ve tutturduk 3 macta suan onde bi Galatasaray galibiyeti kaliyor anasini satim... Yatiracaklar kuponu... Bu macta 3 olursa 60 dan once mac 5 olur bence

5. yarışı veririz demiştik hayırlı uğurlu olsun ...

Bu yönetimdeki zihniyet taraftardaki zihniyet böle devam ettikçe bizden bir b.k olmaz her hafta teknik direktör değiştirelim ag bunumu istiyonuz. bu takımın böle olmasındaki birinci sebep yönetimdir yaptıkları transferlerin hepsi ikinci lig seviyesinde transferler ve hiç birinden verim alamadık. zaten kadronun kemiğini oluşturan kadro bitmişti bu bitmiş kadroya ne kadar çöp varsa doldurdu ve bu sonuç çıktı ortaya. Bizimkisi ölmüş bir adamın tekrar canlanmasını beklemek gibi bişey emin olun hangi teknik direktör gelirse gelsin sonuç aynı olacak ve burdaki bazı ileri zekalı arkadaşlar sorunu teknik direktörde arayacak.

Tudor deplasmanda gram oynatmiyor takımı resmen prangası gibi.

Bu şekilde başarı şansı yok.

Bu maci cevirecegiz hissiyati mevcut bende ama bu yine tudora olan hayal kirikligimi affettirmez nerden cikti bu chedjou? Hani bu adam saglamken oynamamisti silmistin? Bi cavanda bi chedjou tombaladan cikti haftaya kim cikar kimbilir..ulan neye üzülüyorum iyisini geçtim neden hep normal olmayan hocalar yönetiyor bizi son sezonlarda..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olan benim kupona oluyor anasini satim... 3 mac bitti ve tutturduk 3 macta suan onde bi Galatasaray galibiyeti kaliyor anasini satim... Yatiracaklar kuponu... Bu macta 3 olursa 60 dan once mac 5 olur bence

Reis suç bizde şu Galatasaray'a iddia oynanır mı yav ...

Haftaya şikecilerle arena'dayız.
Izdırap olmaz umarım. Zaten koca bir sene yeterince işkence çektik.

Levent ve ozbek kardesler sagolsun 10 numara kadro kurdular

Garibim muslera'nin gol yemedigi mac kalmadi

Hangi aklin ürünü Galatasaray galibiyetine yatirmak??

Sneijderi oynatma gavat Tudor. Cidden oyuncu degistirmedi mal herif

Cumartesi hamsilere bakıyorum.4 3 yenildi ama sonuna kadar hakketti maçı.Ulan yenilmek var yenilmek var.Ruhsuz pc kuruları.Semih pustu yanından adam geçiyor izliyor.Selçuk yasin aynı bu şekilde.Ne kadar serefsiz varsa bu takımda toplanmış.

Bakın şimdi Galatasaray ımızın stoperine: Semih kaya
Diğer yanda ; Popescu, Bülent Korkmaz, Ujfa reis
Bu nasıl bir tablodur. Tudor da kendi ayağına sıktı ulan takım zaten kötü mal ordusu var takımda takımın beyni gitmiş sen yeni sistem aşılıyosun.
Bana kalsa ben Tudor la devam ederim ama Tudor da kaç maçtır bir pozitif hareket yapmadı

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Basaksehir ile 10 mac yapsa 8 ini kesin kaybeder ve sen gidip Galatasaraya mi oynadin?

3 maçta 6 dedi değil mi bizim başkancık o zaman 0 aldık hayırlı olsun

Geri
Üst Alt