Atiba 1.2 alırken Sneijder 5 milyon euro alıyor
Tabii ki Atiba fiyat performans olarak Sneijder'den çok daha değerli şuanda.
Atiba çok çalışkan hala Sneijder ise aldığı kilolarla kondisyonunun iyi olmasının pek umrunda olmadığını kendisi kanıtlıyor
Zaten bugun ayni adamlar bu bjk nin fiyatlarina veya biraz ustune oynasa bu elestiriler gelmezdi bizden
burada suclu oyuncular degil ,isimlerden bagimsiz olarak bu paralari verenler bizim hedefimiz
ama seyirci olarak da artik modu dusmus bitmis adamlari zorla elektro sokla eski haline dondurme cabasi da beyhude .
tamam guzeldi bitti , hersey tadinda guzel . Yeni birilerini bulamadikca hagiyle alexle sneijderla yasadikca bu sorun devam eder
melo ve muslera farkli . Cunku onlar durduran adamlar , bunlarin modu dusse bile uretmesi beklenen adamlar olmadiklari icin beklenti duzeyi farkli
bozan adam baska yapan adam baska
ben sneijderin 2 sezon boyunca attigi golu taliscanin 3 macta kendi pisirip kendi atmadini hazmedemiyorum ayrica surekli buna karsin soylemin "ama kilit pas , ama takim oyunu , onundeki kazmalar.." olmasini da kabul etmiyorum
3 tane frikik atti adam 5 haftada , neyin takim oyunu
o 3 frikigi de kendi aldi calim yaparak ederek , neyin takim oyunu
selcuk ile sneijder de adam gecmeye calisirken rakibin mudahalesi ile yerde kalip boyle kritik maclari cevirsinler biz de alkislayalim