16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Yenilsek bile gidecekmiş gibi bir görüntüsü yok Dursun'un. Cidden yensek mi yenilsek mi bilemedim. 2'si de ölüm gibi. İlk kez bir FB maçı öncesi bu kadar kararsızım. Gideceğini bilsem yenilelim derim ama yenilsek de igtmeyecek, olan bize olacak.

Yenilsek bile gidecekmiş gibi bir görüntüsü yok Dursun'un. Cidden yensek mi yenilsek mi bilemedim. 2'si de ölüm gibi. İlk kez bir FB maçı öncesi bu kadar kararsızım. Gideceğini bilsem yenilelim derim ama yenilsek de igtmeyecek, olan bize olacak.

2018 mayısına kadar asla gitmeyecegini söyledi bugun acık acık yeni sezonda kaza bela iyi transferler yapsa keşke ama nerdee

2018 mayısına kadar asla gitmeyecegini söyledi bugun acık acık yeni sezonda kaza bela iyi transferler yapsa keşke ama nerdee

Nerden geldi bu dursun denen herif başımıza o geldiğinden beri üstümüzden kara bulutlar gitmiyor fırtınalar patlıyor denizin ortasında kapana kısıldık dursun gidecek olsa yenilelim bile derdim de bu açıklamasından sonra yapacak bir şey yok kapalı gişe oynayacağımız maçta bari artık adam gibi bir futbol seyredelim :oley:
tumblr_m3q5ze0ccv1qgl8oco1_400.gif

Son düzenleme:
basaksehir macindan once bu mac icin cok olumlu dusunuyordum. Ozellikle Dursunun aciklamalari ve muhtemel 11 ler gelmeye basladikca cok ciddi karamsarlik basladi icimde.

fener iyi olsa farkli kazanir diyecegim de fenerde de bir cacik yok. Yalniz 180 dkika Basaksehir ve Besiktas karsisinda toplam 3 pozisyon bulamayan bu takim fener karsisinda hicbirsey yapamaz gibi. Kjaer-skrtel ikilisi Ereni de Podolskiyi de yer. Yaparsa belki Bruma birseyler yapar o da zor. 1-0 fenerbahce kazanir bu maci

İddaa niye bizi favori gösteriyor çok saçma.

Çok saçma işler oluyor, sırf Dursun seneye kadar dursun diye siyaset yine elinden geleni yapıyor.

Hayatımda hiç bu kadar sessiz sakin heyacansız umutsuz bir derbi havası görmemiş yaşamamıştım

Başkan denen şahsın gideceğini bilsem 2-0 falan yenilelim derim ama bu şahıs istifa etmez ve üstüne pişkin pişkin yol kazası vs der. Ben gelecek sene için de bir başarı beklemiyorum . Zaten bundan sonra gelecek yönetim de bir sene falan leş kadroyu düzeltemeye çalışsa en az 3 sene ben umudu kestim takımımızdan. Bu herifi başa getirenlere lanet olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor'un kilo vermesini istediği Sneijder, derbi öncesinde 2 kilo verdi. (Sabah)

Sezon oncesi degil de sezon sonu mu kilo veriyor beyefendi hmm

Semih Sabri De jong Selçuk filan 11 başlayacak ise %1000 kaybedeceğimiz maç

En heyecansız derbi olsa gerek yok. Havaya giremiyom.

Ulan çapsızlar sürü yönetim ABV sizin emi

FB derbisi için bile havaya giremiyoruz artık ...

Geri
Üst Alt