16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

samiyende burası kadıköy diye bağırtan dursun efendi

senin ZÜRRİYETİNİ

Yönetimininde, futbolcusunun da, Tudor'un da, sucukcularının da, Tudor'a imparator muamelesi yapan taraftarınında ABV

"olur böyle seyler, aramizda sadece 4 puan var, 3 puanlik sistemde bu fazla degil, gelecek hafta önemli bursa maci var"

böyle aciklama bekliyorum

Arkadaş yenilmemiz iyi oldu boşa üzülüyorsunuz.

Dursun'un defolup gitmesi daha da hızlı olacak şimdi.

Belki linç bile edilebilir.

Bugünden sonra yapılacak tek şey Dursun defolup gidene kadar istifaya davet etmek ve Galatasaray'a 1 kuruş para kazandırmamak.

Bugün stada giden 37.000 dangalak da bunu anlarsa bu iş olur.

Kulübe yaşatılan sayısız rezalete rağmen dursun ve yönetimini hala o koltuklarda tutan başta taraftar ve kongre üyeleri ile birlikte tüm camiaya müstehaktır bu yaşananlar!! Maçtan önce en ufak bir heyecan duymadım, maçı izliyordum en ufak bir heyecan duymadım, maç bitti en ufak bir heyecana veya üzüntüye sahip değilim. Şu takımdan beklentisi olan adam net zeka özürlüdür.

Galatasaray, 6 sene sonra ilk kez bir sezonu Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yenemeden bitirdi. (OPTA)

Ölü gibi oynayan fener bile kazandi bu maci inanilir gibi degil bunlari yenemiyorsan istifa etmek en iyisidir

Arkadaş yenilmemiz iyi oldu boşa üzülüyorsunuz.

Dursun'un defolup gitmesi daha da hızlı olacak şimdi.

Belki linç bile edilebilir.

Bugünden sonra yapılacak tek şey Dursun defolup gidene kadar istifaya davet etmek ve Galatasaray'a 1 kuruş para kazandırmamak.

Bugün stada giden 37.000 dangalak da bunu anlarsa bu iş olur.
Küme düşsek bile kalır bu herif.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emeği geçen başta şerefsiz yönetim ve Tudor olmak üzere

Maçı satan Bruma ve Sneijder ile kazma Carole dahil herkesin Allah belasını versin.
Maci satan oyuncular degil tudordu. Yaptigi degisikliklerle corba etti takimi. Orta sahayi cokertince golude yedik

C-HbwFiXkAEKZ-d.jpg

hakli cikti

yeni baskan yeni td bi zahmet.
artik bu saaten sonrada devam ederse bu yönetim vay halimize.

Mactan once yenilelim diyenler Dursun gitsin diye beklesin simdi. Bok gider.

fener cakti gecti iste arenada. sizi en kotu halimizle bile yeneriz dediler ve yendiler. Yenildigimizle kalacagiz

Geri
Üst Alt