Açıkçası yukarda yazdığım gibi Avrupa Ligi'ne gideceğimiz şekilde 5. olmayı değerlendirirsek ha 3. ha 4. ha 5. bitirdiğimiz hiç önemli değil benim için.Hatta 4. veya 5. olmayı daha çok istiyorum bir bakıma,sezonu erkenden açsın milyonluk eşşekler yaz sıcağında öneleme maçı oynasın.Biz kaybediyoruz da Antalya da son 5-6 haftadır düşüş trendinde.Kaldı 7 hafta,2 maç üst üste kaybetsek onlar da üst üste kazansa yine önlerindeyiz.Bir maç daha puan kaybımızı beklemek zorundalar yani.7 haftada ben bunun kapanacağını sanmıyorum,biz puan bıraksak bile onlar da bırakacak çünkü.Bu hafta Trabzon'la oynuyorlar,daha Başakşehir'le Fener'le falan oynayacaklar misal.En kötü olasılıkta bile 5. bitiririz ki,bu da Avrupa bileti almaya yetecek gibi duruyor şu aşamada.Trabzon geçebilir bak bir şey diyemem ikili averaj da onlarda fena da oynamıyorlar seri galibiyetlerle geldiler.Geçseler bile 5. oluruz o da yeter yukarda yazdığım gibi,olası FFP cezası falan saymazsak Avrupa potası dışında bitireceğimizi sanmıyorum.O konuda için rahat olsun.