16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Rize 1-1 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Bjk
Trabzon 2-0 Galatasaray
Başakşehir 4-0 Galatasaray

Tudor'la puan kaybı yaşadığımız maçlar bunlar.Hangisini Riekerink olsa kazanırdık diyebiliriz ki?Belki Rize maçı,belki o da.O konuda katılmıyorum sana.Ama saygım var senin düşüncendir.İkinci yarıyı beklememe konusuna da katılıyorum.Bence de tamamlanmalıydı sezon ama Kayseri maçı bardağı taşıran son damla oldu.

Türkiye Kupası'nı muhtemelen Fener/Başak yarı final galibi alacak.Fener bundan böyle ilk 4 dışına zor çıkar gibi duruyor,Başak zaten en kötü 2. olmayı garantiledi halihazırda.Yani bu durumda 5. olan da Avrupa Ligi'ne gidecek eğer Türkiye Kupası'nı Fener veya Başak alırsa.O açıdan çok sıkıntı görmüyorum,Antalya ile arada 6 puan+ikili averaj var.3 maç önlerindeyiz,onlar da geçemez herhalde bizi.
Vallah bu oyun ile 6. bile olabiliriz cunku takim maca cikarken - su maci aliriz - diyemiyorum. O yuzden Fener macini almamiz sart ancak oyle en kotu 4. oluruz dusuncesi yerlesir kafama.

Vallah bu oyun ile 6. bile olabiliriz cunku takim maca cikarken - su maci aliriz - diyemiyorum. O yuzden Fener macini almamiz sart ancak oyle en kotu 4. oluruz dusuncesi yerlesir kafama.

Açıkçası yukarda yazdığım gibi Avrupa Ligi'ne gideceğimiz şekilde 5. olmayı değerlendirirsek ha 3. ha 4. ha 5. bitirdiğimiz hiç önemli değil benim için.Hatta 4. veya 5. olmayı daha çok istiyorum bir bakıma,sezonu erkenden açsın milyonluk eşşekler yaz sıcağında öneleme maçı oynasın.Biz kaybediyoruz da Antalya da son 5-6 haftadır düşüş trendinde.Kaldı 7 hafta,2 maç üst üste kaybetsek onlar da üst üste kazansa yine önlerindeyiz.Bir maç daha puan kaybımızı beklemek zorundalar yani.7 haftada ben bunun kapanacağını sanmıyorum,biz puan bıraksak bile onlar da bırakacak çünkü.Bu hafta Trabzon'la oynuyorlar,daha Başakşehir'le Fener'le falan oynayacaklar misal.En kötü olasılıkta bile 5. bitiririz ki,bu da Avrupa bileti almaya yetecek gibi duruyor şu aşamada.Trabzon geçebilir bak bir şey diyemem ikili averaj da onlarda fena da oynamıyorlar seri galibiyetlerle geldiler.Geçseler bile 5. oluruz o da yeter yukarda yazdığım gibi,olası FFP cezası falan saymazsak Avrupa potası dışında bitireceğimizi sanmıyorum.O konuda için rahat olsun.

Muslera
Sarbi-Chedjou-Ahmet-Linnes
Garry-Lescuk-Tolga-Bruma
Sneijder
Podolski

belki bir sansimiz olabilir

Açıkçası yukarda yazdığım gibi Avrupa Ligi'ne gideceğimiz şekilde 5. olmayı değerlendirirsek ha 3. ha 4. ha 5. bitirdiğimiz hiç önemli değil benim için.Hatta 4. veya 5. olmayı daha çok istiyorum bir bakıma,sezonu erkenden açsın milyonluk eşşekler yaz sıcağında öneleme maçı oynasın.Biz kaybediyoruz da Antalya da son 5-6 haftadır düşüş trendinde.Kaldı 7 hafta,2 maç üst üste kaybetsek onlar da üst üste kazansa yine önlerindeyiz.Bir maç daha puan kaybımızı beklemek zorundalar yani.7 haftada ben bunun kapanacağını sanmıyorum,biz puan bıraksak bile onlar da bırakacak çünkü.Bu hafta Trabzon'la oynuyorlar,daha Başakşehir'le Fener'le falan oynayacaklar misal.En kötü olasılıkta bile 5. bitiririz ki,bu da Avrupa bileti almaya yetecek gibi duruyor şu aşamada.Trabzon geçebilir bak bir şey diyemem ikili averaj da onlarda fena da oynamıyorlar seri galibiyetlerle geldiler.Geçseler bile 5. oluruz o da yeter yukarda yazdığım gibi,olası FFP cezası falan saymazsak Avrupa potası dışında bitireceğimizi sanmıyorum.O konuda için rahat olsun.
Sezonu erken acmak da iyi degil aslinda :D

Oyuncular yorulsun diyoruz da erken acmak erken hazir olmak gerekir demek ve bu yuzden erken elenme durumu da olabilir :asd22:

Transfer isleri de karisir cunku bizimkiler Agustos ayi gelmeden transfer yapmiyor pek.

Sezonu erken acmak da iyi degil aslinda :D

Oyuncular yorulsun diyoruz da erken acmak erken hazir olmak gerekir demek ve bu yuzden erken elenme durumu da olabilir :asd22:

Transfer isleri de karisir cunku bizimkiler Agustos ayi gelmeden transfer yapmiyor pek.

Yukarda konuştuğumuz gibi gelecek seneden zaten bir halt olacağı yok,bari biraz burunları sürtsün milyonluk eşşeklerin,fena mı? :asd: Erken açmasak da elenme riski var bu takımın,bu takımdan her şeyi beklerim ben hiçbir sonuç şaşırtmaz kötü anlamda.

Belki erken açarsak öneleme maçları ayağına 1-2 transferi erken yapabilir beceriksiz Dursun.O açıdan da iyi bir düşünce.Gerçi bunun yapacağı transferden hayır gelmez.Kısacası Dursun varken bize olumlu konuşmak haram.

İzlemeyı dusunuyorum

Az kaldı kalp biraz pıt pıt moda giriyor derbi derbidir

muslera

linnes ched ahmet carole

garry tolga selçuk bruma

sneijder

podolski

cenk
cavanda
semih
de jong
yasin
josue
eren

balta, sabri, sinan, koray kadro dışı

serdar sakat

----------------------Muslera----------------------

---Sabri-----Ahmet-----Balta-----Carole---

--------------De Jong---Tolga------------------

----Rodrigues----Sneijder----Bruma-----

----------------------Podolski----------------------

Normalde Sabri'den nefret ederim ama diğer iki bekin formda olmaması ve derbi maçta Sabri kendini yırtar diye Sabri yazdım. Stoperde de Balta'dan nefret ederim onu da derbi olduğu için yazdım. Ahmette nispeten Balta'nın yönetebileceği biri. Ön plana çıkan bir özelliği yok mücadele etsin yeter. Orta sahada Selçuk kesinlikle olmamalı. Tecrübesi ve sertliğiyle De Jong oynamalı. Yanına da Tolgayı yazdım kazmalık yapsada mücadele gücü lazım olacak. Kanatlar mutlaka Garry-Bruma ikilisi olmalı sağdan soldan yardıran kanatlar görmek istiyorum. Forvette ise kesinlikle Podolski olmalı Eren oynarsa geçmiş olsun. Son ceza sakatlık durumlarını bilmiyorum umarım oynamayacak kimse yoktur.

İki takımda hücumda tek adamın ayağına bakıyor: Lens vs Bruma

Elim ilk 11 kurmaya gitmiyor çünkü 11 tane ilk 11 oynayacak adam da karar kılmak zor.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

----------------------Muslera----------------------

---Sabri-----Ahmet-----Balta-----Carole---

--------------De Jong---Tolga------------------

----Rodrigues----Sneijder----Bruma-----

----------------------Podolski

ZZpW4Z.jpg

Geri
Üst Alt