16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Geçen seneki gibi 0-0 bitmesi yüksek ihtimaldir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

0 -0 %70
0-1 %25
1-2 %5

Yatırım tavsiyesidir

DUR-MA-SIN diyeceğimiz başka bir maç olacaktır şüphesiz.

Şu maçtan tek beklentim 90 dakika boyunca Yönetim İstifa tezahüratlarıdır ....

stat full çekecek diyorlar. Umarım doğrudur. Maçı kaybedince Dursun'u hoş etmelerini dört gözle bekleyecem

Dursun protestolar olması durumuna karşı stada gelmeyecekti geçenlerde böyle bir haber çıkmıştı büyük ihtimal gelmeyecektir taraftar yoksa her sonuçta o stadı başına yıkacak :oley:

Dursunun bu maçı kazanacağız sizi güveniyoruz lafından sonra artık kesin kaybederiz maçı.

Tudor ilk 11'ini belirlemis.

Muslera
Sabri Ahmet Hakan Carole
Jong Selcuk
Yasin Sneijder Bruma
Podolski

Derbiye gunler kala hic heyecan yok dursun sagolsun

Sabriye yerine Linnes oynarsa güzel kadro yukardaki. Yasin yerinede Garry oynasın la artık ne var bu yasinde.

Hala 2 ncilik geçmiş değil başakşehir'in zorlu maçları var Rize son zamanlarda formda Antalya, Trabzon ve Kayseri deplasmanları Beşiktaş ve Gençler maçları da içerde hatta şunu bile iddaa ediyorum başakşehir Adana maçına kadar 5 maçtan 3-5 arasında puan alır ama büyük ihtimal Antalya, Trabzon ve Beşiktaş'a yenilirler

Bu hafta Rize başakşehir'i yener biz de feneri yenersek 2 nci olabilme ihtimalimiz yükselir ha takım ümit veriyor mu tabi ki hiç ışık yok ama bari şu kalan 7 hafta da 7 yapalım da 2 nciliği kurtaralım gerçi fener maçı ne olursa olsun hayırlı bir sonuç olacak beraberlik ve yenilme durumumuzda florya ve stad ciddi bir şekilde etkilenir ayaklanma çıkar yenme ihtimalimiz de seriye girebilirsek 2 nciliğe doğru yükselişe geçeriz :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt