16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Semih oynarsa direk 0 puan yazalim oraya.

#BugünGünlerdenGALATASARAY

ibrahim+tatlıses+%5Bhikmet+cilli+arşiv%5D.png

stadda ilk derbim. koyup gecelim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, son taktik antrenmanda Muslera, Sabri, Ahmet Çalık, Semih Kaya, Carole, Selçuk, Tolga Ciğerci, Sneijder, Yasin, Bruma, Podolski ilk 11’ine görev verdi. Eren Derdiyok ve Nigel de Jong gibi isimler yedek takımda yer aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ise son antrenmanda ilk 11’ini Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Aatif, Alper, Lens, Van Persie‘den oluşturdu.

Gamaspor

sabri semih Carole ve Selçuk, geçmiş olsun, hiç izlemeyin bence

çalık-kaya tandemi bizi üzer açıkcası.

Hadi Galatasarayim. Bu sene ilk defa gerçekten mutlu et bizi :) :)

Iyi geceler gsc ailesi. Umarim yarin uyanacagimiz sabah zafer sabahi olur.

Melonun gitmesiyle derbilerde psikolojik üstünlüğü kaybettik maalesef en fazla berabere biteceğini düşünüyorum.

Bir kez olsun gülelim bu sene maçtan sonra daha yüksek bir sesle İSTİFA ulan ! Ama ite köpeğe laf vermeyelim koyalım şunlara bi zahmet ..

Sahada 21 tane kazmanın top tepmesini izleyeceğiz 90 dakika boyunca. Bari istenmeyen olaylar çıksa da birisi Ayı Volkanı falan bi güzel elden geçirse.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Son düzenleme:
hayatimda ilk defa fenerin bizi yenmesini istiyorumki dursun o stad'tan cikamasin. tipine soktugumunun.

Galibiyete inanan varsa çıkış butonuna bassın!

hiç heyecan yok

hatta derbiyi pzt zannediyodum

a.s dursun senin

Yenilirsek muhtemelen lig de ilk 4 içinde yer alamayız trabzon da fener de ligi üstümüzde bitirir aslında en temiz sonuç yenilmemiz olacaktır ama gönlüm el vermiyor gene sonuna kadar destek olacaz ve galibiyet bekleyeceğiz ama şöyle 20-30 dk 0-2 gibi bir sonuç olursa sahadaki oyunculara maç sonuna kadar küfürler yönetime küfürler uçması güzel olur ardından florya da kapılar kırılsa bazı şeyler yoluna girebilir ama bunca olaya rağmen gene istifa edeceğini düşünmüyorum dursun özbek devlet tarafından atanmış gizli bir ajan olduğu aşikar daha florya ve riva olaylarını tam bitiremedi onları tamamen harcadıktan sonra yeni gelen başkan dursunun arkasından demeyeceği kalmayacaktır hatta dursun özbek sağlam küfürler de yiyecektir

Son düzenleme:
50 - 0 yenilsek yine Dursun gitmeyecek. Sinir oldugumuzla kalacagiz. feneri falan gectim. Galatasarayin iki sene ust uste avrupaya gidememesi cok buyuk rezilliktir. Her sene sampiyon olacaksin diye bir kaide yok ama Galatasaraysan her sene avrupaya gideceksin

Geri
Üst Alt