16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

50 - 0 yenilsek yine Dursun gitmeyecek. Sinir oldugumuzla kalacagiz. feneri falan gectim. Galatasarayin iki sene ust uste avrupaya gidememesi cok buyuk rezilliktir. Her sene sampiyon olacaksin diye bir kaide yok ama Galatasaraysan her sene avrupaya gideceksin

Kesinlikle katılıyorum hatta geçen gün bu başlık altında başakşehirin 5 maçta max 3-5 puan arası alacağını da söyledim bugün de rizede 2 puan bıraktılar önümüzde büyük bir fırsat var feneri yenersek başakşehirle 5 puan fark kalacak ve üstüne başakşehirin 4 maçı da beşiktaş, antalya dep, gençler, trabzon deplasmanı var geçmememiz için bütün yanlışları yapmamız lazım tabi oyuncular bunun farkında mı hiç sanmıyorum ama gene bir ümit kovalıyoruz umarım yarın yenersek hiç yoktan CL ön elemesine gidelim de şöyle güzel 1-2 maç yapalım :oley:

Mağlubiyet Dursun'un gitmesi gibi hayırlara vesile olacaksa seve seve yenilelim ama adam gayrimenkullerin peşkeşini tamamlamadan gitmez. Defolması adına karısı bile telefonlarla taciz ediliyor yine de bana mısın demiyor.

Galibiyete inanan varsa çıkış butonuna bassın!
72eXuQ.gif

Dursunun bizi düşürdüğü hale bak.Ülkenin en büyük derbisine saatler kala sıfır heyecan var.Heriften kurtulmak için hayatımda ilk defa eziklere yenilelim istiyorum.Allah belanı versin dursun senin.Umarım yarınki maçta yedi sülalene küfürler eşliğinde terkedersin stadı.

Sahada 21 tane kazmanın top tepmesini izleyeceğiz 90 dakika boyunca. Bari istenmeyen olaylar çıksa da birisi Ayı Volkanı falan bi güzel elden geçirse.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Alıntım sadece Can için değil, tum renkdaslara..

Burada yazılanlara inanamıyorum.. Fener yensin , Dursun gitsin diyenlerin; ve Volkan'ın dayak yemesini isteyenlerin kafası iyi herhalde..

Yahu arkadaşlar, biz Dursunspor taraftarı değiliz, ve hiçbir maçta, bu maç hazırlık maçı bile olsa takımımın yenilmesini istemem..

Ayı Volkan'ın iyi bir dayagı hakettiğine ben de inanıyorum; ama bu stad dışında olmalı. Stadda olacak her olaydan takım zarar görur, bunu unutmayın..

50 - 0 yenilsek yine Dursun gitmeyecek. Sinir oldugumuzla kalacagiz. feneri falan gectim. Galatasarayin iki sene ust uste avrupaya gidememesi cok buyuk rezilliktir. Her sene sampiyon olacaksin diye bir kaide yok ama Galatasaraysan her sene avrupaya gideceksin
Dursun ile Avrupa'ya gidip Avrupa'nın PTT 1. lig kalitesinde ki takımlardan 3-4 yemekten zevk mi alacaksınız?

simdi 6-0 lik macin ozetini izledim. Vedattan acayip rahatsiz oldum. fener attigi 6 golun 4 unde bizim yari alanda toplam 3 oyuncu ile hucum ediyor. Hele o umit ozattan yedigimiz golu su forumdan 4 kisiyi savunmaya koysan yemez.

hayatimda ilk defa fenerin bizi yenmesini istiyorumki dursun o stad'tan cikamasin. tipine soktugumunun.
Daha da garip olan fenerlilerde biz fark atalim aziz gitsin istiyor,ulan ne hale geldi ülke

Simdi birde berabere biterse ,orda da dursun,aziz kepazeleri ve hazimsiz fiko karli cikar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Birçok kötü yonetim ve td geldi geçti takim yenilsin demek çözüm olmadı bunu en iyi bizim bilmemiz gerek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzel bir video olmuş

@TekYurekcom adlı kişinin Tweetine göz at: Twitter

♤ fap fap ♤

Sabri - Semih - Yasin ilk 11'de yazıyor çoğu yerde eğer doğruysa bu maç izlenmez...

20bin bilet satılmıs 10binde ölücü kombine gelse 30 bin kisi seyirci olur

al sana fener derbisi

Kojiro Hyuga‏ @Samiyen_1905
Dursun başkanın kıramadığı tek istatistik kaldı, o da 2012'den beri Arena'da F.Bahçe'ye yenilmemezlik..
Allah cemi cümlemizi korusun..

bu arada yaglı suratın karısı 8taslıymıs ,yarin öbür gün bu hıyarın bjk kongre üyesi filan oldugu ortaya cıkarsa heralde kimse sasırmaz

Sabri, Semih, Ahmet, Carole - Selçuk, De Jong - Yasin,

Bu ne biçim kadro arkadaş :(

Geri
Üst Alt