- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.465
- 1.538
Muhtemel 11 berbat. Ama ruh önemli. Kazanırız umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu derbiyi kazansak ne olacak yani elimize ne geçecek. Tıpkı tipik Fenerliler gibi oluyoruz yavaş yavaş, tek derbi galibiyeti ile tüm seneyi kurtaran.Alıntım sadece Can için değil, tum renkdaslara..
Burada yazılanlara inanamıyorum.. Fener yensin , Dursun gitsin diyenlerin; ve Volkan'ın dayak yemesini isteyenlerin kafası iyi herhalde..
Yahu arkadaşlar, biz Dursunspor taraftarı değiliz, ve hiçbir maçta, bu maç hazırlık maçı bile olsa takımımın yenilmesini istemem..
Ayı Volkan'ın iyi bir dayagı hakettiğine ben de inanıyorum; ama bu stad dışında olmalı. Stadda olacak her olaydan takım zarar görur, bunu unutmayın..
İlk 11'imiz
Muslera
Sabri Semih Ahmet Carole
Selcuk Tolga
Yasin Sneijder Bruma
Podolski
Kaynak: Ali Naci Küçük
Bu derbiyi kazansak ne olacak yani elimize ne geçecek. Tıpkı tipik Fenerliler gibi oluyoruz yavaş yavaş, tek derbi galibiyeti ile tüm seneyi kurtaran.
Yok öyle yağma, milyonluk eşşekler tüm sene yatacak yatacak sonra bi derbi ile herşeyi unutacağız öyle mi.
Ben yenilmemizi istemiyorum sadece derbi umrumda değil. Tek maça odaklı birisi olmadım olmam da. Şampiyonluktan koptuğumuz bir sezonda ise derbinin zerre önemi kalmaz.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk