16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Nevzat da ayni kadroyu veriyor

Şunun Dursun versiyonunun yapılması ses getirirdi :hat:

Wenger'in göreve devam edip etmemesinin oylanması için Arsenal-M. City maçının oynanacağı Wembley Stadı'nın önünde 2 ayrı yol oluşturuldu.

Bu derbiyi kazansak ne olacak yani elimize ne geçecek. Tıpkı tipik Fenerliler gibi oluyoruz yavaş yavaş, tek derbi galibiyeti ile tüm seneyi kurtaran.

Yok öyle yağma, milyonluk eşşekler tüm sene yatacak yatacak sonra bi derbi ile herşeyi unutacağız öyle mi.

Ben yenilmemizi istemiyorum sadece derbi umrumda değil. Tek maça odaklı birisi olmadım olmam da. Şampiyonluktan koptuğumuz bir sezonda ise derbinin zerre önemi kalmaz.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Yazdıklarının buyuk bir bölümüne katılıyorum..

İlk defa bir derbi de heyecan duymuyorum. Yenersek de, yenilirsek de fazla bir sey değişmeyecek.

Ama, yine de, herseye rağmen takımımın kazanmasını isterim.

Tabii ki yenersek , bir sezonun berbat takımı aklanmayacak.. O rezil maglubiyetler, yenilen goller unutulmayacak. Sezon sonu hesapllar gorulecek..

Yenmek ufak da olsa bir moral olacak bu camiaya. Bu sezon değişik branşlarda Fenerle oynadığımız tum maçları (bayan baskette bir maç hariç) kaybetmişiz. Bu çok acı bir tablo. Gercek Galatasaraylılar buna isyan etmeli..

Tudor abv senin. Linnes bu macta parlar iste. Sen gidip Sabri'yi oynat ...

İstikrar olmaması konusuna katılırım da Chedjou niye yok demek saçma. Varken ne yaptı ki yan toplarda? Beşiktaş maçını eliyle veren adam.

Keşke Serdar Aziz iyi olsaydı da Ahmetle ikisi başlasa.

Daha da garip olan fenerlilerde biz fark atalim aziz gitsin istiyor,ulan ne hale geldi ülke

Simdi birde berabere biterse ,orda da dursun,aziz kepazeleri ve hazimsiz fiko karli cikar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işin sonu beraberlikle biter gibime geliyor bana :D

Hücum hattı Bruma Poldi Garry/Yasin
Orta saha Tolga Selçuk Sneijder
Defans Linnes Ched Ahmet Sabri/Kavanda
Kale Muslera

olmalı

4231

Twitterda aşağı yukarı her takımın her taraftar grubundan adamları takip ettiğim için maçı televizyondan izlerken en çok midemi bulandıracak şeyi şimdiden söyleyeyim.
Aziz Yıldırım deplasman tribünü biletlerini hiç satışa çıkarmadı, uzun zamandır yetiştirdiği kendi taraftar grubunu maça yolluyor. Maç boyunca söyleyecekleri tezahüratlar bile sırasıyla belli.
Bizimkilerin zaten öyle ortamı cehenneme çevirecek hevesi falan olmadığı için maçın başında sonuna Kadıköy'de maç izliyor gibi olacak.

Maçtan zaten ümidim yok. Chedjou ve Cavanda'nın kadroda olmaması bi nebze ümitlendirse de, Van Persie'nin bu maça hayvan gibi konsatre olduğunu ve ne yapıp edip ortalığı karıştıracağını düşünüyorum. Bizimkiler zaten Tudor'un sisteme alışamadılar. Böyle bi psikolojik yangında başı kesik tavuk gibi dolaşacaklar.
Geceyi sinirden bi büyüğe(70lik) danıştırmadan getirelim yeter. :/

Galatasaray'ın Sneijder'in katkısı olmadan Fenerbahçe'ye attığı son gol, Mayıs 2013'te Burak Yılmaz'ın penaltı golüydü. Kritik.

lig icin gecerli tabii ki

cedju olmadığına göre stoperler semih ve ahmet. diyeceklerim bu kadar

Muslera
Sabri - Cavanda - Semih - Chedjou - Koray - Ahmet - Hakan - Carole
Sneijder
Podolski​

Muslera
Sabri - Cavanda - Semih - Chedjou - Koray - Ahmet - Hakan - Carole
Sneijder
Podolski​
a5c4c2f0f2522cae8e0658db9caa733c.jpg

Bu kadar gereksiz savunma oyuncusunu başka neremize monte edeceğiz sayın renkdaşlarım?

Geri
Üst Alt