16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

semih oynarsa aksama 2den asagıya yemeyiz 1 gol carolden 1 golde semihten tudorda kına yıkar

Seyirci sayısı ne durumda ?

Daha halen daha semih ve sabri ilk 11e yazılabiliyor ve oynuyorlarsa diyecek birşey yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19:00 Saldır Galatasaray
19:10 Semih Allah belanı versin
19:30 Selçuk mevlana mısın top oyna
20:45 Terim-Aysal fotosu

Tolga niye oynuyor diyen sıkıntılıdır. De Jongla şu maça çıkmanın Semihle çıkmaktan farkı yok.

Dönüp dolaşıp fener maçında sabri ve balta yine oynuyor ya sonra gelde kazanırız diye umut et.

İlk maçla beşiktaş maçını birleştirip sonuç ne ise o olur. Pozsyona girer miyiz mechul. Sağdan soldan atak yeriz sabri, carole adam kaçırır stoper ikilisi zaten ölümcül virüs Maç sonu sneijder 5 milyon alıyor gol atamadı, podolski gitmek istiyor zaten. Yavşak bruma yazar dururuz.

Defansif hatta bak. Semih, sabri, balta, carole, selçuk, jong.
Önlerine bale, ronaldo, messi, neymar dörtlüsünü aynı anda koy top orta sahayı geçemez geriye gelir adam döverler.
Sonra niye 6. bitirdik niye bu sene 4. takım.

Tudor'la da olmayacak belli oldu. Sabri Semih Ahmet Carole.Yemin ederim ptt 1. lig dahil bu defans hattı yok. O kadar berbat. Uzun zaman sonra maç izlemiyecem.

lan o nasil muhtemel 11. Bu tudor belasina nereden bulastik biz

18011488_286667235111589_7871356159305711616_n.jpg

Birçok kötü yonetim ve td geldi geçti takim yenilsin demek çözüm olmadı bunu en iyi bizim bilmemiz gerek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tam kahvehane muhabbeti zaten onu diyenlerdeki.He he yenilince herşey bitecek.Yönetim gidecek..

Tüm stad yönetim istifa diye bağırır en fazla.Bırakmaz kardeşim işte aptal mısınız anlamıyorsunuz.

Şu anki hissiyatım, sanki Fenerbahçe derbisi değil de, ne bileyim böyle Çaykur Rizespor maçı öncesini yaşıyorum gibi.

Normalde 1 hafta öncesinden beni uyku tutmamaya başlardı. Maçtan 2 gün önce, günlerin, saatlerin ne kadar yavaş geçtiğinden şikayet eder, maç günü ise "Gün boyu uyusam da hemen akşam olsa" planları yapmaya başlardım. Duramazdım yerimde. Şimdi sıfır hissiyat.

Teşekkürler Sigdursun.

Rasim Ozan Kutahyalı: "Kolbein Sigdursun" - YouTube

Sabri - Ahmed - Semih - Hakan

Savunma dörtlüsü ile çıkabiliriz.

Geri
Üst Alt