16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

bjkye karsı nasıl korkak oynatmıstı bizi tudor hatırlayın bence yine öyle oynatacak 1 puan yeter bana diyecek

Madrid handikap, fener kazanır bir maç atında parayı koklayalım
:(

811f1774af5ddcbae55f7df052249d6f.jpg

taptap

Dördünü birbirine vidalasan, bir stoper etmez aslında.

Aslında bu dörtlü ile çıkacaksın maça. Önlerine de helva gibi olan Selçuk - Joseu ikilisi. fb içimizden geçecek bir güzel. Ondan sonra farklı bir mağlubiyet sonucunda taraftarların sahaya dalması, çıkışta Dursun'a çeşitli saldırılar olacak falan. Güzel olabilir aslında.

Bu Tudor falan da olacak iş değil ama onun değişmesiyle de olacak iş değil. Kimi getirirsen getir , saçma Türk oyuncular ve 2. sınıf yabancı futbolcuları ( ahmet , gary, carole, josue, eren, Tolga vs.) alabilen bir yönetimle hiçbir şey olmaz. Yine martinez, leiva, vidal falanla başlayıp Serdar Aziz gibi bir foslarla transfer sezonunu geçireceğimiz için ne bu maç ne de gelecek sene umrumda değil açıkçası. Özbek gidene kadar sadece takip ediyorum ve bu yüzden de Özbek'e her gün hakkımı haram ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok saçma bir 11 ile çıkıp rezil bir maç olur o yüzden izlemeye gerek yok

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında bu dörtlü ile çıkacaksın maça. Önlerine de helva gibi olan Selçuk - Joseu ikilisi. fb içimizden geçecek bir güzel. Ondan sonra farklı bir mağlubiyet sonucunda taraftarların sahaya dalması, çıkışta Dursun'a çeşitli saldırılar olacak falan. Güzel olabilir aslında.

Advocaat'ın aklı varsa, Lens'i bu maç sola atar. Sabri ile Lens eşleşmesini düşünmek bile istemiyorum çünkü.

Kadromuz daha sızmadı mı hayret 2 saat öncesinden belli olurdu normalde

bakalım ilk dakikadan baslayıp bütün gece sövecegimiz bir macmı olacak

muslera-sabri-semih-ahmet-carole-selçuk-tolga-yasin-wesley-bruma-podolski

Geri
Üst Alt