Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün baktım Josef gol atar oranı 6,50 deydi. Birazdan oynayacağım.Aynen öyle.Tamam bu seneden ileriye dönük iyi bir hatıra kalması için ben de kazanmamızı istiyorum bu seneye dair hiçbir şey iyi gitmedi şu ana kadar ancak senenin telafisi falan hikaye.3 kulvar önemli olan,ben buna bakarım.Ligde 7. haftadan 20. haftaya kadar inişli çıkışlı,20. haftadan sonra rezalet bir performans,Türkiye Kupası'nı bu sene bir an olsun ciddiye almadık,bok gibi oynadık elendik.Avrupa zaten yoktu,olsa da muhtemelen Avrupa Ligi'nde 2. turda falan elenirdik gruplardan çıkar çıkmaz.Geçen sene bile iyi kötü 3. tamamlanmış bir Şampiyonlar Ligi grubu ve alınan Türkiye Kupası,Süper Kupa falan vardı.Geçen sene>bu sene,çok net.Ligdeki duruma bakmayın,Avrupa'da olsak daha beter olurduk geçen seneden.
şu defansa bak çay demle. ligin en kötü defanslarından biridir heralde.muslera-sabri-semih-ahmet-carole-selçuk-tolga-yasin-wesley-bruma-podolski
Seneye kaç sene sonra ilk defa formamız da türk bayrağı olmayacak sezonu kupasız kapatacağımız için.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Fenerbahçe XI: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Alper, Aatıf, Lens, Robin van Persie
Yanlış anlamayın beni sakın ama açık ara daha iyi kadroları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi