16/17 H:28 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 23 Nisan

Seneye kaç sene sonra ilk defa formamız da türk bayrağı olmayacak sezonu kupasız kapatacağımız için.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Aynen öyle.Tamam bu seneden ileriye dönük iyi bir hatıra kalması için ben de kazanmamızı istiyorum bu seneye dair hiçbir şey iyi gitmedi şu ana kadar ancak senenin telafisi falan hikaye.3 kulvar önemli olan,ben buna bakarım.Ligde 7. haftadan 20. haftaya kadar inişli çıkışlı,20. haftadan sonra rezalet bir performans,Türkiye Kupası'nı bu sene bir an olsun ciddiye almadık,bok gibi oynadık elendik.Avrupa zaten yoktu,olsa da muhtemelen Avrupa Ligi'nde 2. turda falan elenirdik gruplardan çıkar çıkmaz.Geçen sene bile iyi kötü 3. tamamlanmış bir Şampiyonlar Ligi grubu ve alınan Türkiye Kupası,Süper Kupa falan vardı.Geçen sene>bu sene,çok net.Ligdeki duruma bakmayın,Avrupa'da olsak daha beter olurduk geçen seneden.
Dün baktım Josef gol atar oranı 6,50 deydi. Birazdan oynayacağım.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

C-GivHGXkAADXiE.jpg

Bugün sol bekteki çöpün yerine olsaydı keşke.

Adam gibi oynayın kazanın şu maçı. Defans dörtlüsü kamikaze gibi umarım yanılırım.

Geleneksel gs-fb derbileri gibi zevksiz bir maç olmaz inşallah.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yenilmemiz daha hayırlı olur sanki.

Ligden transfer ettiğimiz türk ve yabancı oyuncular yetmiyormuş gibi bide hoca transfer etmeye başladık. Hepsi çapsız

Yedekler: Cenk, Eren, Linnes, Rodrigues, Hakan, Josue, de Jong

Sabri ve carole, linnes'den ne kadar iyiler? Veya antremanlarda neler oluyor da Linnes oynayamıyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerbahçe XI: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Alper, Aatıf, Lens, Robin van Persie

Yenilsekte dursuna birsey olmaz. Devlet destegi var. Ondan yenelim koyalim kuslara.

Yanlış anlamayın beni sakın ama açık ara daha iyi kadroları.

Kesinlikle daha iyi ama bizim 13/14 sezonu gibi, oyuncularda bir birlik, oynama hevesi, başarı hırsı, kısacası takım ruhu dediğimiz şey yok. Hocalarında da bıkmışlık var zaten. Mesai bitimini bekleyen memur gibi. Normal zaten o yaşta sezon bitse de paramı alsam gitsem diye bakıyor adam. Kağıt üzerinde dandik bir kadroları olmasa da böyle handikapları var işte.

Ha şimdi sorarsan sanki biz çok mu farklıyız diye, yoo bizim de pek bir farkımız yok.

Bir çok Fenerbahçeli tarihi fark olacak diyor. Ruh hastaları

Eren Derdiyok: "Geçen maç istemediğimiz bir sonuç aldık. Ama dünyanın sonu değil. Yeniden ayağa kalktık ve bu maça çok iyi hazırlandık"

:red:

tudor gibi üst düzey bir defans adamı bizim defanstakiler gördükce ne hissediyordur acaba

Öncelikle başkan denen zırtapozdan

Kendini hoca zanneden td bozuntusundan

ve de Asil GS formasını hak etmeyen ruhsuz futbolculardan

Kurtuluş maçımız olacak inşaallah

Geri
Üst Alt