16/17 H:29 | Bursaspor 0-5 Galatasaray | MS | 1 Mayıs

Bursa taraftari istifa diye bagiriyordur

bizim UA yapmaz

Bruma'nın gecesi olur 2 gol falan atabilir bu maçta.
2419e9bbb22a5efa930735e5ebdcd256.jpg

Bir penaltı bir kırmızı verilmedi 5 tane daha net kaçtı hakaten ilk yarı 7-0 bitebilirdi..

orada normalde 10 numara ile oynuyorsan ki oynuyorsun sneijder olacak ama beyimiz solda carole ve brumaya eşlik ediyor.
iki ön libero ile oynuyorsan, o ikisi ayni cizgide olmasi yanlis. ikiside lesh oldugu icin, topu stoperlerden aliyorlar. neden? cünkü ortasahin ortasinda durduklari zaman, rakip basiyor ve teknikleri iyi olmadigi icin, topu kaptiriyorlar. selcuk bunu 3 senedir yapiyor. bitane TD bu yetenek yoksunu kesemedi

brumanın kişisel gayretleri ile fark yaratıyoruz yoksa tısss. bursada çöp bu arada

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Altepe İstifa diye duydum yanlış anlamadıysam.Bursa Belediye Başkanı.

Wesley jübile maçına çıkmış heralde.Maç sonunda futbolu bırakacak.Öle bir havada oynuyor.Sezon sonu kesinlikle yollar ayrılmalı.

Benim tanıdığım Dursun şu an Bruma'yı takımda tutmak yerine kaça okutacağının hesabını yapıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bikerede bruma-sneijder-garry izlesek. bu yasin'da ne vitamin var arkadas...

Wesley bildiğin satıyor maçı.
Kötü ayrı niyet farklı. Bilerek top kaybediyor

Hala mac izleyenlere helal olsun. Olm benim midem kaldirmiyor kac zamandir da izlemiyorum.

Arkadaslar ben maci 40. dakikada acabildim... Ilk yarida Sneijder, Selcuka felan giydirmissiniz yine... Ilk yari kim nasil performans gosterdi ilk yarida, takim olarak nasildik? Press oyunu felan nasil, ilk yariyi toparlayabilecek bi rdasimiz varmi ?

Şu Bursa'yı bu hale anca Hamza getirebilirdi. Adam resmen tahrip gücü yüksek virüs.

Sneijder bu sezon sadece Akhisar ve Alanya gibi hem kırılgan, hem de zayıf takımlara karşı etkili olabildi. Karşısında yine böyle bir takım var ama bu sefer sahanın en kötüsü. Bunun tek bir açıklaması olabilir; iyi niyetli değil.

Geri
Üst Alt