16/17 H:29 | Bursaspor 0-5 Galatasaray | MS | 1 Mayıs

yalnız hamza bursaspor'u duman etmiş kadrodan belli oluyor.

iki ön libero ile oynuyorsan, o ikisi ayni cizgide olmasi yanlis. ikiside lesh oldugu icin, topu stoperlerden aliyorlar. neden? cünkü ortasahin ortasinda durduklari zaman, rakip basiyor ve teknikleri iyi olmadigi icin, topu kaptiriyorlar. selcuk bunu 3 senedir yapiyor. bitane TD bu yetenek yoksunu kesemedi

yanlış gerçek 10 numara ile oynuyorsan topları o bölümde sen alırsın dağıtırsın 2 ön liberon sadece taşır. Misal batalla bunu şu leş takıma rağmen yapmaya çalışıyor. Sneijder ya solda alıyor ya da ceza sahasının hemen önünde neden çünkü oraya gelecek gücü yok 2 senedir yok.

Tudor bence oyuncu degisikligine gitmez hemen.

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

bursa ertoyu falan geri getirsin 45bin kişi önünde kargalardan 5 yerler bu umursamazlıkla

Çeptalk

sneijder gitmeli bu dogru ama yerine daha genc oyun kurucu birisi alınmalı yoksa takımda zaten beyni olan tek adam wes ama fiziken bitik

Hamza inş Fener'in başına filan geçer, sonra bırakır

Aziz+Hamza kombosu, evlerden ırak

kalan 5 maçı kazanabiliriz
Kasımpaşa
Gaziantep
Osmanlı
Alanya
Konya

sadece Alanya deplasmanı zor gibi fenerin önüne geçeriz bu maçları alırsak

sneijder gitmeli bu dogru ama yerine daha genc oyun kurucu birisi alınmalı yoksa takımda zaten beyni olan tek adam wes ama fiziken bitik

Bence 2 hatta 3 tane b2b orta sahayla oynamaliyiz.... Hepside hem cigersiz hemde teknik olsun... Kanatlarida Bruma Garry forvetede iste adam akilli bir forvet alsan... Ezip gecersin tum TSL yi

Edit: 10 nrsiz yani

3-4-3 olacaksada 2 b2b nin yanina 2 tanede cigersiz teknik kanatlar lagzim

Son düzenleme:
O futbol cahilleri zamanın da melo içinde aynısı yazıyorlardı.Melo gittikten sonra belimizi dogrultamadik.

Ya medyanin gazına geliyorlar yada bu işten menfaatleri var.

DURSUN İSTİFA!

Şu haliyle kimseye Sneijder'in Galatasaray'dan gitmesini istiyor diye tepki göstermem. Hatta bana göre de ayrılmalı, kalacaksa da kesinlikle kilo vermeli. Lakin geçmişten beri içinde Sneijder nefreti olan adamların, adamı futbolcu değil diye itham etmeleri komik. Çoğunun da kuyruk acısının ne olduğunu kendileri de biliyorlar. Beşiktaş maçını izlerken bile ağızlarında salyalarla Sneijder'e sallayan tipler mevcut. Neyse ki forumda engel sistemi mevcut da gördükçe engelliyorum.

f3361891fe5483ed1da24b7f6015b45e.png

Hamza ile sezona başladıklarında 15. Olur demiştim Bursa için adım adım oraya gidiyorlar. Hamza kaçtı Mutluya patladı. Hamza seneye Osmanlıspor'u bitirir.

kalan 5 maçı kazanabiliriz
Kasımpaşa
Gaziantep
Osmanlı
Alanya
Konya

sadece Alanya deplasmanı zor gibi fenerin önüne geçeriz bu maçları alırsak

Osmanlı
Alanya
Konya

Maçlari maksimum 4 puan. Antep maçı gelecek hafta antep kaybederse rahat geçer

bu takimin ilaci tempolu oyun. ligde tempo olmadigindan cengiz-visca gibi hizli kanatlari olan her takim üst siralara oynuyor.

hakan tolga sneijder selcuk podolski gibi agir vasitalar ile en fazla 4. lük mücadelesi veriyorsun iste

şu pozisyona kırmızı vermek için ahmet'in kafasının kopması gerekiyordu herhalde!!!

C-wkT60XYAAB_Rr.jpg

bu takımda seneye bruma ve muslera dışında 11de oynayacak adam göremiyorum. yasin, carole, ahmet, selçuk ve tolga 18 de bulunsa diğerlerini postalayın gitsin. 9 tane ilk 11 oyuncusu lazım bize. nasıl olacak bu iş. seneyede işimiz zor.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt