16/17 H:29 | Bursaspor 0-5 Galatasaray | MS | 1 Mayıs

Hala mac izleyenlere helal olsun. Olm benim midem kaldirmiyor kac zamandir da izlemiyorum.
8. olduğumuz sezonda sami yene maclara gidiyordum napalim kopamıyoruz renktas. Bazen bizim maclar izleyince futbolu neden sevdigimi sorguluyorum tabi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolgaya beyin nakli yapılamazmı acaba senelik aldıgı 2 milyondan kırparak adamın beyin bölgesinde mercimek corbası dolanıyor resmen

Şu haliyle kimseye Sneijder'in Galatasaray'dan gitmesini istiyor diye tepki göstermem. Hatta bana göre de ayrılmalı, kalacaksa da kesinlikle kilo vermeli. Lakin geçmişten beri içinde Sneijder nefreti olan adamların, adamı futbolcu değil diye itham etmeleri komik. Çoğunun da kuyruk acısının ne olduğunu kendileri de biliyorlar. Beşiktaş maçını izlerken bile ağızlarında salyalarla Sneijder'e sallayan tipler mevcut. Neyse ki forumda engel sistemi mevcut da gördükçe engelliyorum.
Sneijder gitsin diyene kadar başta selçuk olmak üzere en az 20 tane isim var gitmesi gereken.

Ancak bu isimleri göndermek için bu kadar çaba sarf edeni görmedim.

Elimizde beyni olan iki oyuncu var biri poldi diğeri S10.

DURSUN İSTİFA!

Bek yok takımda bek.

Carole kadar rezil bek görmedim hayatımda.

Linnes desen toptan kaçıyor maç boyu.

Sabri çapı belli seviye bu olunca is yapar aksinde batirir

Santrafor da yok Podolski 6 gol attı her maç 11 oynayıp

Hey gidi Bursa :/

belese wagner love ve adebayoru alsaydık leblebi gibi gol atıyordu simdi adamlar

Sneijder gitsin diyene kadar başta selçuk olmak üzere en az 20 tane isim var gitmesi gereken.

Ancak bu isimleri göndermek için bu kadar çaba sarf edeni görmedim.

Elimizde beyni olan iki oyuncu var biri poldi diğeri S10.

DURSUN İSTİFA!

Sneijder fizik olarak leş durumda olduğu için aklının da bir önemi kalmıyor, düşündüklerini zaten sahaya yansıtamıyor. Bu takımda Muslera hariç kim giderse gitsin "niye gitti" demem. Selçuk, Sneijder vb. adamlar ayrılınca üzülürüm; ama neden gittiklerini sorgulamam.

bruma nin sözlesmesini uzatin lannnn

Link Istemek Yasak!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Spiker Bruma'nin golleri diye konusuyor ama galiba ilk golu kendi kalesine diye yazilmis.

Az aç ayağından lan topu yetersiz yasin yeterrsizzzz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yalnız biz iyi filan değiliz bursaspor acaip derece de kötü bir takım leşler resmen

taptap

Bu Bursa normalde kume dusmeliydi. Hamza batirmis takimi.

Galatasaray Haber‏ @CimbomInfo
2017 yılının en az puan toplayan takımına karşı bile Bruma'nın bireysel başarısıyla gol atabiliyoruz. Ölmüşüz de ağlayanımız yok.

maçı izlemiyorum fekat belli ki hamza yine enkazı bırakarak gitmiş. enkaz reyiz

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt