Hadi lan Hamza
Sent from my Washingmachine with Tapatalk
Sent from my Washingmachine with Tapatalk
Buyuk konusmak gibi olmasin ama biz cok daha iyiyiz bunlardan. Iki pas yapamiyor fener
Ve bunlar 3 haftadir istanbul disi mac yapmadilar
Biz ise daha taraftarimizi gormedik ve 7 puan aldik. Karamsar olmamak lazim. Arenada cosariz ve o gazla deplasmanlarda da iyi oynariz diye umut ediyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Buyuk konusmak gibi olmasin ama biz cok daha iyiyiz bunlardan. Iki pas yapamiyor fener
Ve bunlar 3 haftadir istanbul disi mac yapmadilar
Biz ise daha taraftarimizi gormedik ve 7 puan aldik. Karamsar olmamak lazim. Arenada cosariz ve o gazla deplasmanlarda da iyi oynariz diye umut ediyorum
deplasman işi sakat. bundan sonra kolay mac olmaz. sadece bizim icinde degil fb-bjk'de dışarıda cok zorlanacaktır.
yapmamız gereken daha sağlam takım savunması süphesiz. deplasmanda ne güzel 1-0 öne geciyorsun, 60'a kadar savunsan zaten rakip risk alacak ve sende genis alan bulacaksın. golü cok erken yedik bence.
karambole falan 2'yi atıp kazanabilirdik ama nereye kadar karambol? artık 10 numaradaki arkadasın daha fazla sorumluluk alması, ileriye top tasıyıp kaleye daha yakın oynaması gerekiyor. bizim merkez dün iflas etti..
bu sene beşiktaşla aramızda mı geçer? ne diyon Tuncaycım
fb bu kadro ile sampiyonluk yarısını bırakmaz. son 10 yıldır bunların sezona iyi basladıgını hatırlamıyom. hepte sampiyonluk yarısının icinde oldular.
biz kötü basladık mı toparlanamıyoz yalnız.
Volkan , sen iyi bir renktaşsın
Gercekler ama renktas
3 hafta olmus daha taraftar gormemisiz. Arena soyle 40 bin olsun bakin Rize'yi nasil hoplatiyoruz
Takim savunmamizi dun begendim ama stoperler sikintili
Ben dunku oyunu acikcasi kotu bulmadim ama temposuzdu
Gercekler ama renktas
3 hafta olmus daha taraftar gormemisiz. Arena soyle 40 bin olsun bakin Rize'yi nasil hoplatiyoruz