GSCimbom
16/17 H:3 | Fenerbahçe 0-1 Bursaspor | M.S | 11 Eylül
Murat Saylak

16/17 H:3 | Fenerbahçe 0-1 Bursaspor | M.S | 11 Eylül Sayfa 7

Murat Saylak ·

Cevap
730
Okunma
34,9K
Sayfa
7/37
CanlıFenerbahçe01BursasporM.S
Buyuk konusmak gibi olmasin ama biz cok daha iyiyiz bunlardan. Iki pas yapamiyor fener

Ve bunlar 3 haftadir istanbul disi mac yapmadilar

Biz ise daha taraftarimizi gormedik ve 7 puan aldik. Karamsar olmamak lazim. Arenada cosariz ve o gazla deplasmanlarda da iyi oynariz diye umut ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volkan , sen iyi bir renktaşsın ;)

Buyuk konusmak gibi olmasin ama biz cok daha iyiyiz bunlardan. Iki pas yapamiyor fener

Ve bunlar 3 haftadir istanbul disi mac yapmadilar

Biz ise daha taraftarimizi gormedik ve 7 puan aldik. Karamsar olmamak lazim. Arenada cosariz ve o gazla deplasmanlarda da iyi oynariz diye umut ediyorum

deplasman işi sakat. bundan sonra kolay mac olmaz. sadece bizim icinde degil fb-bjk'de dışarıda cok zorlanacaktır.

yapmamız gereken daha sağlam takım savunması süphesiz. deplasmanda ne güzel 1-0 öne geciyorsun, 60'a kadar savunsan zaten rakip risk alacak ve sende genis alan bulacaksın. golü cok erken yedik bence.

karambole falan 2'yi atıp kazanabilirdik ama nereye kadar karambol? artık 10 numaradaki arkadasın daha fazla sorumluluk alması, ileriye top tasıyıp kaleye daha yakın oynaması gerekiyor. bizim merkez dün iflas etti..

Fernandao 'ya kızıyor herkes ama, ne zaman girse kafa topu ile posizyon yaratıyor.Diğer korktuğum adamda Stoch, şutları çok iyi.

deplasman işi sakat. bundan sonra kolay mac olmaz. sadece bizim icinde degil fb-bjk'de dışarıda cok zorlanacaktır.

yapmamız gereken daha sağlam takım savunması süphesiz. deplasmanda ne güzel 1-0 öne geciyorsun, 60'a kadar savunsan zaten rakip risk alacak ve sende genis alan bulacaksın. golü cok erken yedik bence.

karambole falan 2'yi atıp kazanabilirdik ama nereye kadar karambol? artık 10 numaradaki arkadasın daha fazla sorumluluk alması, ileriye top tasıyıp kaleye daha yakın oynaması gerekiyor. bizim merkez dün iflas etti..

Takim savunmamizi dun begendim ama stoperler sikintili

Ben dunku oyunu acikcasi kotu bulmadim ama temposuzdu

fb bu kadro ile sampiyonluk yarısını bırakmaz. son 10 yıldır bunların sezona iyi basladıgını hatırlamıyom. hepte sampiyonluk yarısının icinde oldular.

biz kötü basladık mı toparlanamıyoz yalnız.

şampiyon olduğumuz her sezona böyle başlıyoruz, kötü başlayıp şampiyon olduğumuz sezon daha geçen hamzayla olduk. Fenerden bişey olmaz.

Geri