16/17 H:3 | Galatasaray Odeabank 74-83 Banvit | M.S | 23 Ekim

Yok ya bu takımdan birşey olmaz. Daha 3. haftada takimdan soğuttular. City maçı bitene kadar açıp bakmadım, chelsea maçı başlayınca da oraya geçicem. Neyini izleyeceksin ki bu takımın. Adam kendi aldırdığı, yıldız olacak dediği oyuncularla daha 1 ay dolmadan kavga ediyor sorun yaşıyor. Her sene sezon ortasında takımın yarışı degisiyor. Hem de olmayan bütçemizle. Savunma falan senelerdir yok. Olan da takım savunması falan değil, bireysel olarak savunmaya meyilli adamlar kendi kendilerine yırtınıyorlar. Göksenin, tyus, sinan falan. Hocayla zerre alakasi yok. Bi de silb diye manevi evladı var hepimizin nefret ettiği. Aman hiç izleyip sinir olamam.

Yok ya bu takımdan birşey olmaz. Daha 3. haftada takimdan soğuttular. City maçı bitene kadar açıp bakmadım, chelsea maçı başlayınca da oraya geçicem. Neyini izleyeceksin ki bu takımın. Adam kendi aldırdığı, yıldız olacak dediği oyuncularla daha 1 ay dolmadan kavga ediyor sorun yaşıyor. Her sene sezon ortasında takımın yarışı degisiyor. Hem de olmayan bütçemizle. Savunma falan senelerdir yok. Olan da takım savunması falan değil, bireysel olarak savunmaya meyilli adamlar kendi kendilerine yırtınıyorlar. Göksenin, tyus, sinan falan. Hocayla zerre alakasi yok. Bi de silb diye manevi evladı var hepimizin nefret ettiği. Aman hiç izleyip sinir olamam.

Milli Takıma yol yapıyor resmen. 9 Milyon USD'Yi çöpe atan bir takım kurduk.

Yuhh bunda da mi yeniliyoruz. Bu ne sokuk bir hafta yaw

Sent from my iPhone using Tapatalk

Savunma yapmasını bilen takım varmı bizim camiada yahu?

Göksenin bu sene baya formda. Neden hafta içi okadar az süre almıştı anlamak güç

Dentmon'ın lisansı yine mi çıkmadı? Şaka mı bu?

Geniş kadro geniş kadro dedik, yaşadığımız durum tam olarak "nerede çokluk orada bokluk" durumu.

Bunlar da futbol takimina benzediler.

theodore muazzam bir herif her türlü sokuyor

Ergin Ataman herkese mavi boncuk dağıtmaya devam ederse bu takımdan bir yol olmaz.

Bu kadar kötü olacagimizi tahmin etmezdim ergin hocaya bu kadar genis rotasyon vermek hata.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem de devreye girdi tam oldu.

Geri
Üst Alt