GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 101

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,3K
Sayfa
101/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
şimdi diarra diyecemde demeyim biraz daha sabredecem takım aynı kaplumbağa gibi oynarsa o zaman fena saydıracam bir kaç maç daha kredi verelim

Takım bugün çok pasif oynadı ilerisi için umut göremedim açıkcası podolski şart takıma hatta siggortson iyileştikten sonra rikerink 4 4 2 sistemini düşünmeli bence hiç üretken olamıyoruz kayseri gibi rakibe bile baskı kurup pozisyon üretemedik.

Maçın iyileri sadece Tolga ve Bruma.

Kötüleri ise saymakla bitmez.

1. Mete Kalkavan. Süper Lig'in özeti adeta. Eyyam var, oyunu soğutmaya prim var, faüllere prim var. Ne ararsan var.
2. Sabri, Selçuk ve Sneijder. Bu kadar kötü oyun oynanmaz artık.
3. Riekerink. Yasin'in çıkması yanlıştı. Hadi çıktı diyelim neden bir süre sonra Sinan girmez? Kusura bakma ama oyun ancak delici oyuncu ile açılabilirdi.

Sabri yurumekten bile aciz.Linnes'in bundan kotu olduğunu dusunmuyorum.Umarim haftaya Cavanda hazir olur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga Ciğerci, girdiği 13 ikili mücadelenin 12'sini kazanıp 7 top çaldığı maçta 118 kez topla buluştu ve %89,6 pas yüzdesiyle oynadı.

De Jong girdikten sonra takımının iki problemi kaldı sadece 1)Podolski'nin veya Sinan'ın eksikliği 2)üreticilik takım pozisyon üretemiyor takımda Sneijderin tek yapması gereken iş pozisyon üretmek ama yapamıyor maalsef

uzuldugum nokta ligin belkide en kolay deplasmaninda puan birakmamiz.

yoksa puan kayiplari olacaktir ama burada birakilmaz be puan.

mis gibi stat, seyirci baskisi yok, kayseri bok gibi takim, adamlar bildigin 4 hucumcuyla cikmis ve bize fark atin diye yalvariyorlar.

ne yazik ki bu firsati kullanamadik.

neyse insallah kargalari yenip bu isi telafi ederiz.

ben dedim de jong zor keser selcugu diye.
oraya diarra gelecekti ki ancak keser.
bu sakatlarda can yakmaya basladi gercekten.
adamlar bir karambol pozisyondan golü buldular geci bizde fazla pozisyona giremedik.
ereninde tek faydali olacagi hal orta yapmakla olur.
bunuda nerdeyse hic denemiyorlar e ozaman uzun adamla niye oynuyorsun ?
ozaman kivrak hizli bi forvet daha yararli olurdu.

Tamam biz kötüyüz ama hakem şerefsiz rakip de futbol düşmanı karaktersiz topluluğuydu

Bu da maçın özeti
286a9c59efe13d6e63cea5a5c89b8ee5.jpg

Sakat babam sakat.
Tiote yı veto edenler, bu oyuncular da sakatlığı bahane etmediler

Komisyon yoktu Tiote de herhalde.

tiote hepsinden dayanıklı cıkardı. kız gibi bizimkiler.

birde bu takım yazın net hic calısmamıs. rikerik'i kafaladıkları aşikar.

bu kadar rezil futbol izlemek insana cok koyuyor. bu takım son 4 senedir böyle bir türlü düzelemiyor.

Bu arada Josue kanatta oynamaz diyorum ısrarla. Sneijder alternatifi olur. Bir kanat Josue, diğer kanat Bruma olunca işlemedi Josue nin kanadı.

Geri