GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 12

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,3K
Sayfa
12/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Bu kadro çıkar.

kEGQLJ.png

Serdar= Hell NO!!!

:D

Beyler kendinize gelin Allah askina. Yapmayin etmeyin ne Serdar'i yaw :red:

Yeminle Balta 3 gomlek daha iyi stoper ondan. Bu Serdar Semih'ten bile kotu benim izledigim. Bana sakatlik falanda demeyin. Bursa'da da bir kac macini izledim. pozisyon bilgisi sifir , sadece kontrolsuz sertlik var bunuda millet iyi birsey saniyor. Cok penalti yaptirir bu kontrolsuzlugu...

Ayrica RieKing'in sisteminde yeri yok. Topu oyuna sokabilen stoper seviyor Rieking. Hakan ve Chedjou bu konuda Serdar'dan fersah fersah iyi.

De jong ilk onbir başlayacaktır , Riekering çok fazla lafı gevelemeyen bir hoca tereddüt etmeyecektir , tabii oynamasında bir engel yoksa.

Asil soru Tolga ile mi yoksa Selcuk ile mi baslayacak...

Selcuk'u keserse taraftarin gonlunde iyice taht kurar rieking

Bazen hersey sampiyonluk degildir. Sabir edip sistem takimi olmak belkide gelecek seneleri domine etmemizi saglayacak tipki Barca gibi.

Akhisar maçı kadrosundan Selçuk'u çıkarıp, De Jong'u ekleyerek aynı 11'i çıkarmak en mantıklı tercih gibi görünüyor. De Jong - Tolga ikilisini de test etmiş oluruz. De Jong hücuma çok karışmazsa biraz kazmalık katsayısı yükselebilir hücumda ama Selçuk ile de akmıyorduk sonuçta. :D Aslında çok eleştirdik ama şu kadroda Emre Çolak işimize yarayabilirdi gibi geliyor bana. Üçlü orta saha düzeninde arkada De Jong ve önlerinde Tolga, Emre ikilisi güzel bir üçlü olabilirdi. Emre'nin yumuşaklığını kapatacak bir orta saha olurdu. Gerçi Sneijder'ın pozisyonu açısından sorun oluyor üçlü oynamak ama bazı maçlarda deneyebilirdik belki. Neyse artık eldekilere bakacağız.

Maça dair çok çekincem yok. Rahat kazanacağız hissi var bende. Hem iyi başlamanın morali var hem de Kayseri'de iyi maçlar çıkarıyoruz 2011'deki yeniden yapılanmadan beri. O dönemden önce çok sıkıntı yaşıyorduk Kayseri'de ama 11-12'de Ayhan'ın uzun bir aradan sonra ilk 11 çıkıp iyi performans sergilediği ve kazandığımız maçtan beri hep iyi olduk orada. O maçtan çekiniyordum ama rahat kazanmıştık. Arkası da geldi zaten. Geçen yıl uzun bir aradan sonra puan kaybı yaşadık ama bu yıl tekrar öncesindeki gibi galibiyet gelir inşallah.

Asil soru Tolga ile mi yoksa Selcuk ile mi baslayacak...

Selcuk'u keserse taraftarin gonlunde iyice taht kurar rieking

Bazen hersey sampiyonluk degildir. Sabir edip sistem takimi olmak belkide gelecek seneleri domine etmemizi saglayacak tipki Barca gibi.
De jong Selçuk ve De jong ile başlar, de jong yedek bile olsa selçuk onbirde olacaktır , takımın dengeleri ile direk oynayacak kadar akılsız bir adam değil Riekering.

Selçuk'un kesilmesi tamamen rekabet ortamında performansına bağlı oalcaktır ki öyle de olmalı.

------Muslera--------
Sabri----Chedjou---Serdar----Carole

-----De Jong------Tolga-----------
Bruma------Selçuk-------Sneijder
------------Eren----------------

Malesef böyle başlayacaz. Selçuğu daha ilk maçtan kesmezler. De Jong kesin 11 başlar Tolganın kesilmesi haksızlık olur Wesleyi sola alır. Cavanda uzun süredir oynamıyor Akhisara karşıda Sabriyle kazandığımız için orayıda bozmaz.. Sinir olacağımız bi maç olacak bence

Dün bile milli takımda Selçuk yerine Okay oynadı ve hiç de aratmadı.Bu adamla orta saha kontrolü sağlayamayız. Artık kulübeye hapsetme vakti gelmiştir kendisini.

Serdar kumda oynasın.Chedjou-Balta bozulmamalı.Sakatlık,ceza vs. olursa ilk alternatif Semih olmalı.

Gözünüzü seveyim Serdari yazmayin kadrolara.

Adam milli takimda 2 maca cikti direkt ama Riek hocam hic oynatmadi bizde, demek ki o da pek tutmuyor Serdar'i (bence hakli olarak).

Geri