GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 23

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,8K
Sayfa
23/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Ya iki hafta bir heyecanla ve merakla takımımızın maçını bekle sonra hakemin ismini gör. En adi ve şerefsiz hakem belkide. Ve ağır Galatasaray düşmanıdır mete kalkavat hıyarı

Nakoulma Sabri'nin kanadini rezil edebilir.

Ah keske Denayer olsaydi. Nakoulma ya adim attirmamisti hatirlayanlar bilir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

O değilde selçuk dan yedek de olmaz 3-1 önde olsan oyuna alsan sıkıntı 3-1 yenik olsan oyuna alsan dikine gitmez koşmaz sadece doldur boşalt en iyisi ÇiN ne kadar uzak o kadar iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

----------Muslera

Sabri--Ched--Balta--Carole

---------De Jong

-----Tolga-----Selcuk

Bruma-------------Sneijder

--------Eren Derdiyok

Hoca de jong hazir demis,sneijder'in milli takim performansini begenmis (sola yakin oynadi) ve Selcuk'la ilgili o bizim kaptanimiz diyor

Tolga yedek kalmayacagina göre böyle bir ilk 11 bekliyorum

----------Muslera

---------De Jong

-----Tolga-----Selcuk

--------Eren Derdiyok

Hoca de jong hazir demis,sneijder'in milli takim performansini begenmis (sola yakin oynadi) ve Selcuk'la ilgili o bizim kaptanimiz diyor

Tartışma konusu olmayacak bir 11 olur. İkinci yarıda duruma göre Yasin ve Sinan girebilir.

----------Muslera

---------De Jong

-----Tolga-----Selcuk

--------Eren Derdiyok

Kayseri çok golü düşünen bir takım değil hatta belki de hücum harici nakoulma ve wellington baya baya takımını 9 kişi bırakıyor sneijder solda oynaması bize fayda bile sağlar orta sahada kontrolü alırsak bu işi rahat rahat bitirir fişi çekeriz bu takımı 10 kişi bile çok rahat yeneriz :D

Geri
Üst Alt