GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 9

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,2K
Sayfa
9/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Kayseri deplasmanlarinda zaten cok Galatasarayli oluyor.

Adana dan falan benim kuzen cok kisiyle gittiklerini söyler her zaman.

Rikerinkin oteritesi zayif oldugunu dusunuyorum. Selcuk ve Sneijder nekadar kotude olsa kesemez.
Ya adaletli forma dagitir yada sneijder ile selcuk onun sonunu getirir.
Bu ikili kaliteli isimler ama takima zarar veriyor. bu ikili sahada olursa yimpas yozgatspor bile ezer bzim orta sahayi.

Direncli bir orta saha kuracaksak, de jon - tolga - josue oynamalidir

Sneijderi nereye kesiyor arkadas, en son oynanan macta adam affedersin it gibi mücadele etti.

Elestirin eyvallah da bokunu cikarmayin bunun da.

Sneijderdan baska kafasi calisan cok adam varmis gibi hetseye sokuyolar herif forvetten daha ileride oynuyo ortalama olarak kaleciye basan tek adam ileri gitmek icin yirtinan oda cevirir ortada top istese

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JOR Bu kadroyu çıkaramazsa adaletten falan bahsetmesin klasik 11 artık bu olmalıdır.

Muslera

Cavanda chedjou serdar carole

De jong tolga

Podolski sneijder bruma

Eren

Podolski hazır değilse josue oynamalı.

Yedekler

Cenk
Semih
Hakan
Selçuk
Josue
Sinan
Sighorson

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

JOR Bu kadroyu çıkaramazsa adaletten falan bahsetmesin klasik 11 artık bu olmalıdır.

Muslera

Cavanda chedjou serdar carole

De jong tolga

Podolski sneijder bruma

Eren

Podolski hazır değilse josue oynamalı.

Yedekler

Cenk
Semih
Hakan
Selçuk
Josue
Sinan
Sighorson

Semih denen futbolcu olmayan Arkadaş olmaz , yerine Yasin ya da linnes olur. Hakan hem sol bek hem de stoper için yedekte durur . Semih 18'e giremeyecek kadar kalitesiz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu takim 3 gol atar Kayseri'ye.

Muslera
Cavanda Serdar Chedjou Carole
Tolga de Jong
Josue Sneijder Bruma
Eren​

Semih denen futbolcu olmayan Arkadaş olmaz , yerine Yasin ya da linnes olur. Hakan hem sol bek hem de stoper için yedekte durur . Semih 18'e giremeyecek kadar kalitesiz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Linnesi 11 yabancı kuralına takılıyor sandım o yüzden yazmadım evet semih yerine linnes olmalı 18 de.sabri hamit yasin salih semih eray gibiler sakat cezalı olmadıkça 18 de olmamalılar.

Cavanda ve Podolski sakatliktan yeni cikacagi icin ilk 11 oynatmaz diye düsünüyorum.

Sonraki Rizespor macinda oynayacaklardir kendi evimizde.Kadroda olabilirler, duruma göre girebilirler.

Ama De Jong hazir geldigi icin ve tecrübeli bir futbolcu oldugu icin ilk 11 baslamalidir.

Ayrica kadroyu yavas yavas ideallestirmek lazim ki Besiktas macina da hazir olalim.

Maca gelince, Kayserispor maci sanildigindan zor gececek. Iyi takim Kayserispor ve biz de öyle ezici bir futbol oynamiyoruz henüz.

Bizim her macimiz final. Mazeret de yok. Su maca kadar su kadar galibiyet almaliyiz filan yok bu sene. Her maca tek tek bakacagiz ve kazanacagiz

Geri