GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 5

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,1K
Sayfa
5/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
aynen halbuki öyle ahım şahım oyuncular alınmadı fakat takım için oynayan mücadele eden güzel insanlar geldi takıma.
Şunu geçen sezon vizyon vizyonsuzoğlu yapmadı umut gibi adamı başına tac etti resmen...

Takim guzel oynuyor birde Tolga gibi De Jong gibi heyecanlandiran oyuncular var. ustelik lesler kovulurken selcugunda sonu gelmis nihayet.

IN JOR WE TRUST

...........nando........

..cavo...balta...ched....carole.....

..bruma...jong...tolga...wesli.....

.............eren.....siqo..........

---------------Muslera-----------------

Cavanda - Chedjou - Hakan - Carole

----*-------Tolga - De Jong------------

------Podolski - Sneıjder - Bruma-----

-------------------Eren------------------

selçuk kesilecekse bu maç en iyi fırsat selçuk oynarsada tolgayla oynar dıye duşunuyorum

Ilk 11 | Muslera-Cavanda-Ched-Serdar-Carole-Tolga-de Jong-Bruma-Sneijder-Podolski-Eren

Bu kadroyu cikarirsa JOR, gözümde fena deger kazanir.

Tolga De Jong ikilisinin alternatifi yok Selçuk-Hamit gidecek inşallah...Nuri Şahin hamlesi olabilirdi kiralık,Kaan Ayhan 500bine gitti,Kerem Demirbay elden kaçtı...hedef Samed Kılıç olmalı Selçuk yerine

Iyi oyunla kazanirsak rakipler cekinmeye baslar.

Kesinlikle katılıyorum bu maç gerçekten daha sezonun başı olsa bile önemli bir maç. İyi olunla gelecek ezici bir galibiyet hem takımın 2 senedir üzerinde olan toprağı atmasına yarayacaktır hemde rakipler üzerindeki baskımızı arttıracaktır.

JOR Beyimiz inşallah bu işin üstesinden gelecektir.

------------------Muslera--------------
Cavanda-----Serdar---Hakan--Carole
---------------Dejong---Tolga-----------
Josue-----------Sneijder---------Bruma
--------------------Eren-------------------

Cavanda iyileşti mi ya. Vallaha en çok onun iyi çıkmasını ümit ediyorum. Bu aşı da tutmazsa yine Sabri olacak, zaten taraftar gömmeye dünden razı geçen sene DİSİPLİN yüzünden kadro dışı kaldığını çarpıtarak. Hadi cavanda iyi çık da kurtar Sabri'den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri