GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 6

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,2K
Sayfa
6/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
Niye yetismesin? Adamlarin ligi devam ediyor ve 20 maca cikmis durumda kendisi.

JOR görev verirse yetisir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
En son 3 gün önce 90 dakika oynamış sanırım, 20 maça çıkmış, bizde de nereden baksan bir 35 maça çıkar, kupaydı vs.

55 maç civarı yapar, ağır gelir mi sence? En son ne zaman bu kadar fazla maç oynadığı sezon oldu acaba?

En son 3 gün önce 90 dakika oynamış sanırım, 20 maça çıkmış, bizde de nereden baksan bir 35 maça çıkar, kupaydı vs.

55 maç civarı yapar, ağır gelir mi sence? En son ne zaman bu kadar fazla maç oynadığı sezon oldu acaba?
Bence agir gelebilir ama kendisi bunun bir sorun olmayacagini söylüyor. 13/14 sezonunda 44 maca cikmis. Bu en yüksek rakami.

Bence agir gelebilir ama kendisi bunun bir sorun olmayacagini söylüyor. 13/14 sezonunda 44 maca cikmis. Bu en yüksek rakami.
Evet sıkıntı olabilir, çok ciddi rakam 50 küsur maç, ki adam zaten en fazla 44 oynamış diyorsun, o da 2 sene evveli.

Gerçi oynamayacağı maçlar olacaktır önemli olan lig zaten, kupada oynatmaz sanırım hoca.

Bence %90 böyle çıkarız . Daha doğrusu berbat oynayana kadar bu kadrodan kesik yiyen olmaz ilk 11 lerde.
-Muslera-
Sabri Ched Hakan Carole
Tolga Selçuk
Bruma Wes Yasin
Eren

​
Maçta bi sakatlık olmazsa ;
Önede geçip rahat götürürsek Josue,Sig,De Jong,Sinan 'dan 3 ünü alır.
Selçuk berbat oynayıp ilk yarı problemli soyunma odasına gidersek De Jong erken girer.

Muslera

Cavanda-Chedjou-Serdar-Carole

de Jong-Selçuk

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

YK: Cenk,Sinan,Josue,Tolga,Sigthorsson,Sabri,Hakan Reis

Benim son kararım bu. Bakalım hoca ne yapcak.
​

Kayserispor gecen sezonun takimi degil. Güclenmisler, transfer de yaptilar. Dikkat etmek lazim.

Kayserispor deplasmanini seviyoruz biz, genelde kazaniyoruz ancak iyi gidisati sürdürmek adina cok iyi oynamamiz lazim.

Nakoulma gibi oyuncular bize cok ters geliyor mesela. Böyle 2-3 oyunculari var. Kolay olmayacak.

Kazanan 11´i cok degistirecegini düsünmüyorum ben ama Besiktas macina da hazior olmak adina 1-2 degisiklik yapmali bence.

Podolski ve Cavanda ne kadar hazir olur muamma. Ama De Jong mutlaka oynamali. Zaten hazir geldi, tecrübesi de yetecektir.

17654.jpg

Sag bek sikintili oldugu icin Cavanda´nin denenebilecegini düsünüyorum eger hazirsa. Onun disinda böyle baslayacagini düsünüyorum.

Yedekler: Cenk, Sabri, Serdar, Selcuk, Josue, Podolski, Sightorsson

selcuğu ilk 11 den cıkarmaz bu macta bence arkadaslar yaparsa tek değişiklik stopere serdar azizi monte eder başkada birsey yapmaz...

Geri