Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
Bence Eren 15 golü aşamaz.
Anketli başlık açıp iddiaya gireriz abi. Uzun süreli sakatlık istisna olur ama ;-)
Bence Eren 15 golü aşamaz.
Varım.Anketli başlık açıp iddiaya gireriz abi. Uzun süreli sakatlık istisna olur ama ;-)
Varım.
Uzun süreliden kasıt ne ama orası önemli
Kazanan sadık usta da yemek ısmasın.
Yalnız peşinen söyleyeyim peşine düşerim iddianın ☺
1 ay dediğin topu topu 4 maç yav☺ 6 maçı sakatlık sebebiyle kaçırmazsa diyelim ona ha bir de kupa maçları dahil değil. Kabul mü?Tamam abi. Ben diyorum ki Eren 1 ay üzeri sakatlık yaşamazsa benim dediğim rakamlara yaklaşır. Yani 20 üzeri atar. Sen de 15 diyorsun herhalde. Uygun mudur?
Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu ancak rakiplerinden çekinmediklerini anlatan Umut Bulut, şunları kaydetti:
"Bu hafta Galatasaray'ı konuk edeceğiz. Kayserispor olarak sahamızda, taraftarımız önünde oynayacağımız maçlarda puan ya da puanlar almak istiyoruz. Kulüp olarak büyük hedeflerimiz var. Hedeflerimize ulaşmak için sahamızdaki maçlarda iyi sonuçlar elde etmek zorundayız. Teknik direktörümüz görev verirse Galatasaray'a karşı oynamak istiyorum. Takımım için elimden geleni yaparak Galatasaray'a gol ya da goller atmayı hedefliyorum ama önemli olan takım halinde iyi mücadele ederek başarılı sonuç almak. Galatasaray karşısında Kayserispor'un kazanması için ne gerekiyorsa takım halinde yapacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."
Kesin golü var.
bize gol atamıyacaksın UMUT. bu hain planınına izin vermeyeceğiz içerde adamların olduğunu biliyoruz bu kişilerin kimler olduğunuda biliyoruz(selçuk,chedju) DEDİĞİM gibi buna izin vermiyeceğiz..
Bizim eskiler bize kasi zaten hep ayri bir hirs ile oynuyorlar.
Mesela Hamza'li sezonda 4-5 tane eski topcumuz gol atmisti bize, yilda maksimum 1-2 gol atan Furkan bile gol atmisti.
Bu yeteneksiz de atarsa sasirmam acikcasi.
Maçı 0-3,0-4 gibi bir skorla kopardıktan sonra,hem jest hem de moral olması açısından bütün oyuncular maçı bıraksa,Muslera da kaleden çekilse,Umut da gelse gol atsa,çok anlamlı olmaz mı?
Umut kaleyi tutturabilirse anlamli olabilir.
bizden gittigine göre artik küfür edebiliriz:Kesin golü var.