GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 18

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,7K
Sayfa
18/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
1456.jpg

Mete hocamız şüphesiz ki adil bir maç yönetecektir,kendisine güveniyoruz.

sneijder'in her isteği oldu.

st-önlibero-hareketli kanatlar.

artık tek basına mac kazandırması lazım.

Bir futbolcunun tek basina mac kazanma olayi 20 sene önceydi. Tabi bizim gibi 3.dünya ülkelerinde böyle bir beklentinin hala varolmasina sasirmiyorum.

"Bu oyuncuya cok para veriyoruz, tek basina mac kazanmali mutlaka". Akhisar macinda adam tas gibi oynadi iste, daha ne bekliyorsun. Gol üretmeli diyorsan ona katilirim geri plana düstü bu son zamanlarda. Ama bir futbolcunun tek basina mac kazandirmasini beklemek abesle istigal etmek bence.

Bir futbolcunun tek basina mac kazanma olayi 20 sene önceydi. Tabi bizim gibi 3.dünya ülkelerinde böyle bir beklentinin hala varolmasina sasirmiyorum.

"Bu oyuncuya cok para veriyoruz, tek basina mac kazanmali mutlaka". Akhisar macinda adam tas gibi oynadi iste, daha ne bekliyorsun. Gol üretmeli diyorsan ona katilirim geri plana düstü bu son zamanlarda. Ama bir futbolcunun tek basina mac kazandirmasini beklemek abesle istigal etmek bence.

elemanncini dönemindeki gibi saha içinde oyunu yönetse yönlendirse yeterli 20 sene önceki maradona performansından bahsettiğini sanmıyorum m.han'ın..

alex defalarca kazandırdı. gecin bu işleri hocam.

resmen sneijder üzerine takım kurduk. bu sezon min. 15 gol 15 asist yapmalı.

alex defalarca kazandırdı. gecin bu işleri hocam.

resmen sneijder üzerine takım kurduk. bu sezon min. 15 gol 15 asist yapmalı.
Sneijder hic bir zaman bu sekilde skorer olamadi olmazda profiline göre. Sen oyuncu yargilamadan önce oyuncuyu tanimaya calis ve gec bunlari diyelim.

Iniesta dedigin oyuncu bile Barca bu istatistiklere oynamiyor, gec bunlari. Bu tip oyuncularin görevi skorer olmak degildir. Bu kadar basit bakmayin futbola. Hersey gol assist degil.

Son düzenleme:
Sneijder hic bir zaman bu sekilde skorer olamadi olmazda profiline göre. Sen oyuncu yargilamadan önce oyuncuyu tanimaya calis ve gec bunlari diyelim.

neyin profili. sneijder alex'i cebinden cıkartır.

klasik bir 10 numara olmasada bir 10 numaranın sahip olması gereken tüm özelliklere sahip. önü-arkası-sağı-solunda istediği tarzda adamlar var. her mac verkaç ile ve cezasahasına seken toplardan min. 2 net posizyona girer. keza her mac 2-3 net asistlik pası olacaktır.

sneijder'in artık her maca damga vurmasını bekliyorum.

neyin profili. sneijder alex'i cebinden cıkartır.

klasik bir 10 numara olmasada bir 10 numaranın sahip olması gereken tüm özelliklere sahip. önü-arkası-sağı-solunda istediği tarzda adamlar var. her mac verkaç ile ve cezasahasına seken toplardan min. 2 net posizyona girer. keza her mac 2-3 net asistlik pası olacaktır.

sneijder'in artık her maca damga vurmasını bekliyorum.
Iniesta dedigin oyuncu bile Barca'da bu istatistiklere oynamiyor, gec bunlari. Bu tip oyuncularin görevi skorer olmak degildir. Bu kadar basit bakmayin futbola. Hersey gol assist degil.

Geri
Üst Alt