GSCimbom
16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül
Mert Aslan

16/17 H:3 | Kayserispor 1-1 Galatasaray | M.S | 10 Eylül Sayfa 95

Mert Aslan ·

Cevap
2,2K
Okunma
90,7K
Sayfa
95/112
CanlıKayserispor11GalatasarayM.S
süper oynadık 1-1 bitmesi adaletsiz olduı rikerink bey helal olsun fizik kondisyon takım şahane

Kesin şampiyon oluruz rikerink bey **** yiyim 10 sene daha kal derwalll gibi adamsın vesselam oyun anlayısı olarak o kadar ileri seviyedeki takım izlemesem futbol bilmesem hüloooooğğ çekicem bazıları gibi rikerink bey ?? FAtih Terimin sağ tırnağı olamazsın

Rikerink bey sen profesyonel futbol takımı hocası olamazsın..(Olursun lan arkanda tuhaf bir topluluk tuhaf futboldan anlamayan yönetim varsa olursun)

Rikeirnk bey biz niye 90 dakika gol pozisyonuna giremedik ?? Rikerink bey saftig gibi olucaksın hissediyorum hamit girdi oyuna :D

Rikerink Bey 90+5 maçı kazanırsak posterini asıcam rikerikkkkkkkkk beyyy

süper oynadık 1-1 bitmesi adaletsiz olduı rikerink bey helal olsun fizik kondisyon takım şahane

Kesin şampiyon oluruz rikerink bey mikini maşşanı yiyim 10 sene daha kal derwalll gibi adamsın vesselam oyun anlayısı olarak o kadar ileri seviyedeki takım izlemesem futbol bilmesem hüloooooğğ çekicem bazıları gibi rikerink bey ?? FAtih Terimin sağ tırnağı olamazsın

Rikerink bey sen profesyonel futbol takımı hocası olamazsın..(Olursun lan arkanda tuhaf bir topluluk tuhaf futboldan anlamayan yönetim varsa olursun)

Rikeirnk bey biz niye 90 dakika gol pozisyonuna giremedik ?? Rikerink bey saftig gibi olucaksın hissediyorum hamit girdi oyuna :D

Rikerink Bey 90+5 maçı kazanırsak posterini asıcam rikerikkkkkkkkk beyyy

Son 2 kelimeyi niye boldlama ihtiyacı hissettiniz?

Geri
Üst Alt