16/17 H:30 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Mayıs

Arada 7 puan var mac fazlasiyla ama yine de fb nin ikincilik olasiligi tamamen kaybolsun istiyorum

tamam bjk de strese girsin , bu iki olasiligi da saglayacak sey beraberlik

islerin buraya gelecegini bilsek keske basaksehir akhisarda filan kazansaydi derdik

Fb koysa bile Başşak ile arada 2 maç fark olacak, ilk 2 belli.

Galatasaray açısından en iyi sonuç kesinlikle beraberlik.Fener yarıştan tamamen kopuyor,Bjk ile Başakşehir arasında yine 1 maç kalıyor,biz de Fener'le farkı 2 puana indiriyoruz.Olur da bir yenilgi alırlarsa önlerine geçme şansımız var.
İkili averajı da hesaba katarsak, beraberlik de bjk icin maglubiyet etkisi yapar zaten.

Alnitak Alnilam Mintaka

Beyler feneri tutmayin , beraberlik isteyin , bjk ile basaksehirin arasinda 1 veya 2 puan fark olmasinin bir onemi yok fazla cunku ikili averaj basaksehirde yani iki durumda da bjk nin kayip luksu yok

ama fb 3 alacagina 1 alsin , boylece hem ucunculukten dusme riski kalsin hem de sansa bala ikincilik olasiligi olmasin
katılıyorum ama bir soru sormak istiyorum. Kibirbahçenin Başakşehir ile maçı var mı?

Son düzenleme:
Fb nin onune gecmeyi cok umursamiyorum , ikisi de avrupa ligi demek , ucunculuk hic umrumda degil , fb ikinci olamasin diye kazanmasin istiyorum

her ne kadar 4 puan yani iki mac fark kalsa da fb kazandiginda bile , basaksehire guvenim yok

ts ye yenilirler 1 puan fark kaliverir fb ile , bu yuzden stepne olarak fb ile aralarinda 4 yerine 6 puan kalmasi iyidir

bjk zaten 1 puan da 2 puan da onde olsa sadece 1 mac berabere bile kalsa yakalaniyor

katılıyorum ama bir soru sormak istiyorum. Kibirbahçenin Başakşehir ile maçı var mı?

Var , 2-2 nin rovansina cikacaklar kadikoyde

ligdeki maclari iki takim da 1-0 kazandi , genel averaj ikisine de donebilir ama mantiken fb nin basaksehiri yakalamasi icin basaksehir minimum 2 mac puan kaybetmek zorunda olacagi icin fb puanlari esitleyecek skorlari alirsa , zaten genel averajda da basaksehiri gecmis olacaktir

basaksehir ilk 2 de kalmali , zaten bjk tum parayi cukkaliyor bir de fb ayak basti vs paralari alabilmeye ortak olmasin

İkili averajı da hesaba katarsak, beraberlik de bjk icin maglubiyet etkisi yapar zaten.

Alnitak Alnilam Mintaka

Aynen onu düşünerek söyledim zaten.Berabere kaldıklarında da Bjk'nin puan kaybı hakkı yok Başakşehir kazandığı müddetçe.İlk puan kaybında tepesine biniyor Başakşehir.Fener de 8 puan geride kalmayı sürdürüyor ve kazanırsak Fener'le farkı 2 puana indiriyoruz.Fener kazanırsa en iyi ihtimal olacağımız 4. lük ve Fener farkı 5'e indiriyor zirveyle.Hem bizim açımızdan iyi hem de Başakşehir'e de yarıyor.Berabere bitsin o yüzden.0-0,1-1,2-2 hepsi kabulümdür.

Bizim milyonluk eşşeklerin yapabileceğine inanıyor musun reis ?

Sene içerisinde böyle çok hayaller kurmadık mı ? elimize birsürü fırsat geçmedi mi ? artık bıraktım böyle düşünmeyi ...

Yapamasak da Fener tamamen kopsun ilk 2'den en azından.İşin o tarafı da var.Beraberlik her türlü bizim lehimize.

Var , 2-2 nin rovansina cikacaklar kadikoyde

ligdeki maclari iki takim da 1-0 kazandi , genel averaj ikisine de donebilir ama mantiken fb nin basaksehiri yakalamasi icin basaksehir minimum 2 mac puan kaybetmek zorunda olacagi icin fb puanlari esitleyecek skorlari alirsa , zaten genel averajda da basaksehiri gecmis olacaktir

basaksehir ilk 2 de kalmali , zaten bjk tum parayi cukkaliyor bir de fb ayak basti vs paralari alabilmeye ortak olmasin
Ligde oynayacaklar mı, onu kast etmiştim Sinan kardeşim. Bilgiler için teşekkürler.

Fb nin onune gecmeyi cok umursamiyorum , ikisi de avrupa ligi demek , ucunculuk hic umrumda degil , fb ikinci olamasin diye kazanmasin istiyorum

her ne kadar 4 puan yani iki mac fark kalsa da fb kazandiginda bile , basaksehire guvenim yok

ts ye yenilirler 1 puan fark kaliverir fb ile , bu yuzden stepne olarak fb ile aralarinda 4 yerine 6 puan kalmasi iyidir

bjk zaten 1 puan da 2 puan da onde olsa sadece 1 mac berabere bile kalsa yakalaniyor

Beni ikna ettiniz Sinan bey.

başağın fener rövanş maçı tam da ts deplasmanından önceki haftaiçiymiş ya

gerçi beşiktaşa güzel koydular fenerle kupa oynadıktan sonra ama ts maçı çok daha zor olur

avcı bir tercih yapmak zorunda olabilir puan durumuna göre

Biri kazanacaksa kim kazanirsa kazansin farkli acilardan sevinebilir ya da uzulebiliriz

bjk kazanirsa artik birakmaz 4 mac kala 4 puandan , ama fb de artik ilk 2 icin sansini sifirlar

fb kazanirsa bjk avantajini kaybeder bir olcude ama
hala onde olmaya devam eder , fb puan farkini 4 e indirir tekrar basaksehirle ve ciddi sekilde ikincilik iddiasi devam eder , basaksehirin zor maclari var

beraberlik durumunda ise bizim gibi disaridan izleyen icin en avantajli yani fbjk icin en dezavantajli kombinasyon olur

şu tepeden torpilli kargalar sampiyon olmasın ve fiko ile gürtekinin lastik gibi uzamıs suratlarını görüp puro tüttürmek istiyorum

bizim için 4. olmakla 3. olmak arasında bir fark yok bence.

Bizimkiler en iyi ihtimalle 4. 5. filan olacağı için aslında çokta umrumuzda olmaması gereken maç ...

İstanbul BaşakşehirOnaylanmış hesap @ibfk2014 2 sa.

Pazar gecesi güzel bir derbi olacak. @Besiktas @Fenerbahce
1f609.png

Geri
Üst Alt