- 22 Ocak 2010
- 52.402
- 33.731
- 3.073
SALDIR FENER !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele o degil ki, mesele sinir harbini kazanmak.Bize karsi 90 dk toplam 3 tane sut cekip bir tane korner atmayan fenerbahce afedersiniz bu maci bok alir.
Besiktas bizim gibi buyuk kerizlik yapmaz ise 2-0 alir bu maci.
Mesele o degil ki, mesele sinir harbini kazanmak.
Besiktas basaksehir kazandigi icin derbi stresinin yaninda birde onun stresini yasayacak.
Kibirbahcede derbilerde sinir kat sayisini arttirmakta ilk siraya rahatlikla oynar.
Burda bizim maci ayri tutmak lazim, malum gazozuna derbiydi.Ben oyle dusunmuyorum. Bizim macta tertemiz derbi oldu. Adamlar yari sahayi gecmeyi bile lutfetmedi. Kazanmak falan akillarinda bile yoktu. Biz malca pozisyonlari kacirip gerizekalica bir savunma hatasiyla yenildik. Derbi stresi ile falan alakasi yok bizim macin. Tamamen bizim salakligimiz
Bize karsi 90 dk toplam 3 tane sut cekip bir tane korner atmayan fenerbahce afedersiniz bu maci ruyasinda alir.
Besiktas bizim gibi buyuk kerizlik yapmaz ise 2-0 alir bu maci.
devlet takımı daşakşehir'in cehennemin dibini boylaması için umarım bjk alır..
ülkede namusla icra edilen hiç bir meslek kalmadı.. herşey gibi futbolun da ırzına geçtiler
Oynayamadi demekten ziyade adamlar oynamak istemedi ki zaten. Tek bir planlari vardi "Cikariz atak matak etmeyiz riske girmeyiz, bu mallar nasil olsa pozisyon verir bir tane atarsak üstüne yatariz" seklinde. Zaten atak edemiyorlar, nasil biz tamamen Bruma'nin ayagina bakiyorsak onlar da tamamen Lens'in ayagina bakiyor. Lens de berbat ötesiydi derbide, sonuc olarak atak da yapamadilar.
Bir defa geldiler, tak diye attilar. Atamazsan atarlar. Diyen bosuna dememis.
Hatirlatmak isterim Besiktas kupa macinda da herkes Besiktas kazanir evinde falan diyordu, Fener geldi ve yine istedigini elde etti. Bence yine aynisi olacak ve Fener en az beraberlik alacak bu mactan.
Mac nasil sonuclanirsa sonuclansin pek umrumda degil acikcasi, bizim adimiza sezonu bitirdim ben. Ha 4.olmusuz ha 5. ya da 6. pek bir fark yaratmaz. Bizim takim Avrupa Liginde vasat üstü ama direncli ve mücadeleci her takima karsi elenir. Isterse 10 transfer yapsinlar, sonucta transferleri hala M.Özbek denen serefsiz ückagicti yapacak. Yani bir faydasi dokunmayacak gelen adamlarin.
Ciddiyim yürüyen ve kicini kaldiramayan Podolski'yi bile arayabiliriz yeni sezonda. Gelen gideni aratiyor malesef bizde kac zamandir.
devlet takımı daşakşehir'in cehennemin dibini boylaması için umarım bjk alır..
ülkede namusla icra edilen hiç bir meslek kalmadı.. herşey gibi futbolun da ırzına geçtiler