16/17 H:30 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Mayıs

2sininde AQ
kodumun maci yuzunden trafik pert
bu nonos kargalarin stadini alip niye kcekmeceye fln koymamislarsa artik bizimki gibi

p0QB5n.jpg

OptaCan‏ @OptaCan
1 - Fenerbahçe, Beşiktaş'la oynadığı son beş lig maçının dördünde gol yemedi. Kapalı.

Advocaat: Şu anda gözüm oyuncularda hakemle sarılıyorlar, bu pek hoşuma gitmedi ama üst düzey bir hakem.
Advocaat: Ozan, Babel karşısında ağır kalır diye Hasan Ali'ye görev vermeyi tercih ettik. (@beINSPORTS_TR)

Fikret Orman derbi öncesi beIN Sports'a konuştu: "Ben çok sakinim."

Beşiktaş şampiyonluğu mu, FB şampiyonluğu mu dersen 100 defa FB şampiyonluğunu tercih ederim.

Beşiktaş kadar görgüsüz ve başarıyı kaldıramayan bir camia yok. Kaldı ki taraftarlarının çoğu tiner çekmekten ne konuştuğunu bilmiyor.

Ben ise bizim takim acisindan bakiyorum. bjk sampiyon olursa bana dokunmaz ama fb olursa bizimle esitler sampiyonluk sayilarini. Bu da iyi bir sey degil bizim acimizdan.

bizi kendi derbilerimizden çok buna heyecanlandıranlar utansın

Fenerbahçem benim biricik sevgilim koy bjkye

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haydi sarı kanarya otmenin zamani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beraberlikte hos olur. İkili averaj Basaksehirde cunku yeterki bjk kazanmasin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabah aspor şikecilerin ikisinin de güzel gollerini klip yapmış, klipte güzel gol yoktu . leeşşşşş

fener bize oynadığı gibi oynarsa ki öyle görünüyor- bu sefer yemez. bizimkiler beceriksizdi. bu maç rahat bir bjk galibiyeyi bile olabilir.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener bize karsi oynadigi gibi oynayacak.bjk bizim kadar beceriksiz degil seyirciyle vs alir maci.

Geri
Üst Alt