16/17 H:30 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 6 Mayıs

aslında Başakşehir maçından sonra futbolcular yönetimi geri aldı benim için ilk 11de Sneijder'i gördüğüm an Tudor bitmişti...biat etti bu çomar sürüsüne güvenmeyeceksin 2 maç kazanırlar sonra seni göndertirler sonra herkes Sneijder giderse yönetim iyisini alamaz diye bekler seneye de şampiyon olamayız geçmiş olsun

Ulan Dursun geldiğinde 4 seninde 3ünde şampiyon olan bir takım vardı, 2 senedir 4. olmak için çırpınıyoruz. Bu lise silme mal mı yoksa bir baltaya sap olamayanı bizr başkanı mı yapıyorlar? İzlediğim en kötü fener bile üstümüzde 4 maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik

35 yaşımı geçtim Allah canımı alsın hiçbir zaman bu kadar soğumadım bu takımdan yönetiminden sağ bekine kadar alayının .... kimse kusura bakmasın bıktım valahi hayırlı akşamlar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Antalyaspor 2-3 Galatasaray
Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği
Galatasaray 4-0 Adanaspor
Bursaspor 0-5 Galatasaray

Rizespor 1-1 Galatasaray

Galatasaray 0-1 Beşiktaş
Trabzonspor 2-0 Galatasaray
Başakşehir 4-0 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe
Galatasaray 0-1* Kasımpaşa

Tudor dönemi maçlar.
On maçta dört maç. Yazik.

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La bu bruma size ne etti gardaş

Disiplin uyguluyor güya. Biz bu disiplini niye hiç Semih'e ya da Selçuk'a uygulanırken görmüyoruz?

Sadece Bruma'ya diş gösterirsen kapının önüne konursun Hırvat efendi.

Takımdan da değil genel olarak futboldan soğudum artık hiçbir spor dalı zevk vermiyor

totos brumayi teknik acidan cikarmis resmi aciklama hay senin ben...

tudormuş futbolcularmış hikaye bunlar teferruat bu dursundan nasıl kurtulacaz kuruttu bizi kuruttu. bizi bundan kurtaracak bi insan evladı yok mu bu herif olduğu sürece başarı şansımız sıfır

Yasin ve sabri kot kafaları yarım adam etmezler. Ve işin ilginç yanı bu 2 kot kafayla da sözleşme yenilenmesi konuşuluyor.
Allah belanızı versin sizin.
Sakatlanında kurtulalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslinda forumu arastirip tek tek kurcalayacaksin kayseri maci sonrasi riko gonderildiginde tudor da tudor ,alin getirin bu adami , bakmayin karabuk baskanina vs diyenleri

bakalim bugun tudor gitsin diyenlerle ayni kisiler var mi diye

Brumanin sakatligi yokmus

DEFOL GIT SEREFSIZ TUDORU DEFOL GITTTTTTTTT

Sadece şunu söylüyorum.

Böyle bir başkan fenerin başına gelse şu an o koltukda oturamazdı. Fenerde böyle çöp kadro kuracaklar yemin ederim o stadı başlarına yıkarlar.

her zaman söylerim Biz yatıp kalkıp dua edelim o kebapçı diye dalga geçtiğiniz Fatih terim dönemlerine özellikle 4 sene üst üstte şampiyon olup avrupada başarılı olduğumuz döneme. Yoksa bjkden farkımız almazdı.
Bu kadar rezilliği izleyip hiç tepki olmamasını başka türlü açıklayamıyorum.

Be insports'da bruma'nin sakatligi yok hoca tercihi diyorlar

Geri
Üst Alt