16/17 H:30 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 6 Mayıs

Kulüp dingonun ahırına dönmüş. Yonetim + hoca devrimi olmadan burnumuz b.k tan çıkmayacak

Sneijder'e falan laf edemem ben. Tamam kötü ama yani şu sığır sürüsüne Hagi'yi koysan adam futbolu bırakırdı.

leşçukmuhteşem kafa.geçenhafta da bomboş kafayı taça vurmuştu. .............. herif.

Ulan ileride hobbit' ler ordusu kurmuşsun, kanattan ortayla gol atmaya çalışıyorsun!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herif de Paris'te geziyor.

8c157f1b75a4e290a29f1411d01036cd.jpg

Ahahaha...
Ulan kulübün haline bak ya!
Şanzelize'de şarabını yudumlarken izliyordur maçı kesin.

Abv senin sabri gurursuz ezik

Ulan Sabri!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sabri nin rezil ortasini niye alkisliyorsun ulannnn

Bizim sorunumuz şubelerin yönetiminde işleyen bir çark yok gelen her başkan başarısızlağa mahkum hele birde Dursun gibi yöneticilik özelliklerinden yoksunsa sonuç felaket oluyor. Lise bu camiaya yaramıyor bu çok net. Terim dönemleri olmasa TS ile aynı klasmandaydık bu da çok net.

TS değil de birebir Bjk gibi olurduk.

maci birak, ön libero oynayan kaptani izleyin. oyun zekasina bakin. onun oynatan TD ...yum

İlk kez bir Galatasay maçını izlemeyi bıraktım, 1 devre izlemek bile zulüm gibiydi. Maçı bu saatten sonra isterlerse 10-1 yapsınlar umrumda değil. Takımdan soğuttular şerefsizler

Kulüp degil ciftlik ulan.

Başkan tribünde. Geçen hafta uğurlu gelmişti. Takım bizi yalnız bırakma Başkan demişti.

Geri
Üst Alt