16/17 H:30 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 6 Mayıs

Hadi lan selcuk, bas küfürü, ilk kez Galatasaraya bi yararin dokunur. Ama beyzademiz spor yapiyor yahu, skor falan önemli degil tabi

Turgut doğana yıllık 4 milyon 2milyonda imza parası verilir, dursun kaçırma bu çocuğu.

Al Eren'i çıkar Ahmet'i.ne kaybetcezki daha.

2 şut geldi. Volkan olsa kurtarirdi. Muslerada berbat

Volkan'ı transfer edelim o zaman r'taş.

O kurtarırdı, bu kurtarırdı işine hiç girmeyelim r'taş.

Elimizdeki en adam gibi adama sahip çıkalım.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Şu penaltı pozisyona çok sinirlendim, hala geçmedi, gerekirse Engin Baytar gibi yapışacaksın arkadaş hakemin yakasına, kaçıncı bu artık yeter!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üç üç üç üç üç....

Seneye bakalım hangi anadolu klüblerinin sponsorluğunu yapacaz. Galatasarayı bitirme projesi emin adımlarla ilerliyor

Bu forumda dahil olmak üzere tüm Galatasaray'lılar bugünleri hak etmiştir.

Hala dışarda Ünal Aysal bizi batırdı Dursun bizi toparlıyor diye yorum yapan angutlar var.

Hala Dursun baştayken yazın transfer konuşacak olanlar var.

Müstahak umarım daha da beter oluruz. Yoksa bu düzen yıllarca sürecek.

Fena dalga geciyor pasa.

Hadi lan pavelka, sen de bi tane yaz

Sonuç ne olursa olsun; yenilginin bazı şeylerin değişmesinde faydalı olacağını düşünsek bile Galatasaray yenilirken rakip takımı desteklemek Galatasaraylılık değil terbiyesizliktir. Haydi paşa üç üç üç diyenler kendine gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimi gectim, hepsinin taaa... Yonetimin de taaaa...

Ama bu hakem ne is lan? Bariz, apacik, gozune soka soka elle oynama var adam goguse carpti diyor, cildirmamak elde degil :mad:

"penaltiyi niye vermiyorsun ozaman, burda sacmaliyorsun" diyen ayhan'mi?

Muslera en son hangi maçı kurtardı?

Ya burada millet sinirden geberiyor, sen bana en son hangi maçı kurtardı diyorsun. Nerden hatırlayayım ben şimdi hangi maçı kurtardığını. Hey Allah'ım ya.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bırakın hakemi konusmayı arkadas sen ezik olursan sırtına semer vuran tabi cok olur ne bekliyordunuz

Tudor'un vasat olduğu en başından belliydi. Adam hakkında bir şey bilmiyordum ama forumda çok övüldüğünü görünce ne kadar vasıfsız bir adam olduğunu anladım. Sorun sosyal medyadan akıl alan yöneyimde .
- Kimi alalım oğlum
: Başkanın internet Tudor diye yıkılıyor.
- Al al al

Geri
Üst Alt