"penaltiyi niye vermiyorsun ozaman, burda sacmaliyorsun" diyen ayhan'mi?
sabriydi galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuç ne olursa olsun; yenilginin bazı şeylerin değişmesinde faydalı olacağını düşünsek bile Galatasaray yenilirken rakip takımı desteklemek Galatasaraylılık değil terbiyesizliktir. Haydi paşa üç üç üç diyenler kendine gelsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hatırlamazsın tabii. Çok oldu çünkü.Ya burada millet sinirden geberiyor, sen bana en son hangi maçı kurtardı diyorsun. Nerden hatırlayayım ben şimdi hangi maçı kurtardığını. Hey Allah'ım ya.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Hatırlamazsın tabii. Çok oldu çünkü.
Tüm takım rezalet. Muslera dahil.
Bu forumda dahil olmak üzere tüm Galatasaray'lılar bugünleri hak etmiştir.
Hala dışarda Ünal Aysal bizi batırdı Dursun bizi toparlıyor diye yorum yapan angutlar var.
Hala Dursun baştayken yazın transfer konuşacak olanlar var.
Müstahak umarım daha da beter oluruz. Yoksa bu düzen yıllarca sürecek.
En büyük terbiyesizler; Ünal Aysal istifa diye bağırıp bugün sesini çıkaramayan yalaka ve angut topluluğudur.
Sonuç ne olursa olsun; yenilginin bazı şeylerin değişmesinde faydalı olacağını düşünsek bile Galatasaray yenilirken rakip takımı desteklemek Galatasaraylılık değil terbiyesizliktir. Haydi paşa üç üç üç diyenler kendine gelsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yea rightFatih terim gonderildigi zaman gobek atan galatasaraylilari piste alalim. Asil cokus o zaman basladi.
Fatih terim gonderildigi zaman gobek atan galatasaraylilari piste alalim. Asil cokus o zaman basladi.
Renktaş sakin ol. Az sonra Podolski Künefe yer, sen ve ben kafayı yeriz. Serdar Aziz Parislerde... 2mio alan Tolga 2 saçma faul ile kırmızı yer. Alman rap dinler az sonraAllah belasını versin o zaman Muslera'nın da, hepimizin de.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
En büyük terbiyesizler; Ünal Aysal istifa diye bağırıp bugün sesini çıkaramayan yalaka ve angut topluluğudur.
Bide sinirleniyonuz mu lan