16/17 H:30 | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa | MS | 6 Mayıs

Sonuç ne olursa olsun; yenilginin bazı şeylerin değişmesinde faydalı olacağını düşünsek bile Galatasaray yenilirken rakip takımı desteklemek Galatasaraylılık değil terbiyesizliktir. Haydi paşa üç üç üç diyenler kendine gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En büyük terbiyesizler; Ünal Aysal istifa diye bağırıp bugün sesini çıkaramayan yalaka ve angut topluluğudur.

Ya burada millet sinirden geberiyor, sen bana en son hangi maçı kurtardı diyorsun. Nerden hatırlayayım ben şimdi hangi maçı kurtardığını. Hey Allah'ım ya.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Hatırlamazsın tabii. Çok oldu çünkü.

Tüm takım rezalet. Muslera dahil.

Bu forumda dahil olmak üzere tüm Galatasaray'lılar bugünleri hak etmiştir.

Hala dışarda Ünal Aysal bizi batırdı Dursun bizi toparlıyor diye yorum yapan angutlar var.

Hala Dursun baştayken yazın transfer konuşacak olanlar var.

Müstahak umarım daha da beter oluruz. Yoksa bu düzen yıllarca sürecek.

Fatih terim gonderildigi zaman gobek atan galatasaraylilari piste alalim. Asil cokus o zaman basladi.

Sonuç ne olursa olsun; yenilginin bazı şeylerin değişmesinde faydalı olacağını düşünsek bile Galatasaray yenilirken rakip takımı desteklemek Galatasaraylılık değil terbiyesizliktir. Haydi paşa üç üç üç diyenler kendine gelsin

Velev ki kalan tüm maçlarda rakibe beşer altışar salladik. Ne olacak ??? Ne değişecek ? Çöpler biraz daha prim kazanacak.

Bugün sahada kaybetmek, geleceği kazanmak için bir adım daha atmaktır.

Allah belasını versin o zaman Muslera'nın da, hepimizin de.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Renktaş sakin ol. Az sonra Podolski Künefe yer, sen ve ben kafayı yeriz. Serdar Aziz Parislerde... 2mio alan Tolga 2 saçma faul ile kırmızı yer. Alman rap dinler az sonra

En büyük terbiyesizler; Ünal Aysal istifa diye bağırıp bugün sesini çıkaramayan yalaka ve angut topluluğudur.

O konuda haklısın ama maç oynanırken bir Galatasaraylı haydi Kasımpaşa üç üç üç diyebiliyor ben bunu eleştiriyorum. Maç bittikten sonra istediğini de. Ben de çoğu zaman "iyi ki yenildik inşallah bir şeylerin değişmesi için sebep olur" dedim. Hala derim. Ama maç oynanırken rakibi desteklemek enteresan

He allahin mali sabri, sen ordan ne zaman gol attin da vuruyon mal herif.

Geri
Üst Alt