16/17 H:31 | Bursaspor 0-2 Beşiktaş | MS | 15 Mayıs

ulan adam kkartı vermeyen hakemle dalga geçiyor birde. o bile şaşırdı bu işe

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apaçiye yine kırmızı göstermediler.Direk kırmızı ile atılmalıydı.Onu geçtim alkışladığı için ikinci sarıdan atılmalıydı.Satılmış,şeref yoksunu hakemler...

Quaresma 45 dakikada 2 kez oyundan atılmayı hak etti. Ayrıca bu sene en az 6 maçta direkt kırmızıdan atılması gerekiyordu.
Zamanında Melo niye kırmızı görmüyor diye kafa şişirenler dilini yutuyor konu Quaresma olunca.

Ulan bu ne?! Şerefsizlik lan bu!!

cca13f543e22faae3e4da6c3437f7590.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bursa ilk 30 dakika oynatmadi bjkyi

Bilal bile tekme tokat daliyor adeta kocum benim

birlo 2. yarı ilk hamlesinde atılır bülo tarafından

tekvandocu faty girsin de q7ye uzakdoğu sanatlarının hasını öğretsin

Quaresma 3-4 kere kırmızı kart görmeliydi abartmıyorum. Topa vurduktan sonra adamın beline tekme savurdu. Yerdeki adamın üzerine basmaya calıstı denk gelmedi, baska bir adamın ayak tabanına direk bastı sarı kartla gecistirdi hakem, devamnda alkısladı 2. sarıyı göstermedi. Skandaldan öte lan resmen.

İbb şampion olacak mı ne. Geçen fener ile son saniye golünde şüphelenmedim de değil yani. Aynı puan durumunda ibb şampion bu arada.

Quaresma ve Aboubakar'in buldugu 1'er pozisyon disinda macta hicbirsey yoktu ilk yarida.

Besiktas nasil olsa yeneriz diye cikmis. Bursa nasil cikmis belli degil. Bir sekilde atarlar.

Bursa puan almak istiyorsa gol bulmak zorunda.

Rıdvan Dilmen: "Quaresma, kendini attırmak için her şeyi yapıyor. Bülent Yıldırım da atmamak için her şeyi yapıyor."

Hadi q7 atamadı 2-3 kere tamam ama Sivok da kırmızı görmeliydi sanki?

Geri
Üst Alt