Hala hesap yapan var şaka gibi bu takımdan bir bok olmaz 4. olalım da ne kadar az yatarlarsa iyidir işte..
Valla bizim camiadan bi bok olmaz bugün bunu daha iyi çaktım. Bütün 2.yarıya bakıyorum ilerdeki oyuncular geriye gelmiyor, Antep atak yapıyor adamlar jog halinde. Takımda bütün hücum yükünü Bruma'ya atmışlar adam her pozisyonda sorumluluk alıyor harcayınca da küfür yiyor. Zaten kaçırdığı pozisyonları yaratan da kendisi hep. Millet Bruma'ya takmış hala takımın tartışmasız en iyi oyuncusu herif. 1 kişi de demiyor ki amk Bruma diyip duruyorsunuz da sahadaki diğer 10 oyuncu ne bok yiyor, niye her pozisyonda bu adam var? Linnes yine çok iyi oynadı golün de frikiğini yaptırdı ama tek hatada bizim oyuncumuz değil falan diye keko keko eleştiri gelecek yine. 2 tane de yüzde 100 kontra kesti. Millet hala yanlış atlara oynuyor. Orta saha elek olmuş 3 senedir, yemin ediyorum Sneijder'le Selçuk'un oynadığı orta sahaya TFF 1.ligden iyi bir takım bile üstünlük sağlar. Dünya futbolunda böyle adamlar kalmadı artık. Seneye bu 2'si demiyorum 1 tanesi bile kalırsa 1 sene daha çöpe gider. 2.yarı süründüler yine adamların 40 dakkada pili bitiyor millet hala Bruma, Linnes derdinde amk. Semih'e falan zaten bişey diyemiyorum artık herkesin dilinde tüy bitti.
semih gibi büyük bi gerçek varken,bilemedim..
Valla bizim camiadan bi bok olmaz bugün bunu daha iyi çaktım. Bütün 2.yarıya bakıyorum ilerdeki oyuncular geriye gelmiyor, Antep atak yapıyor adamlar jog halinde. Takımda bütün hücum yükünü Bruma'ya atmışlar adam her pozisyonda sorumluluk alıyor harcayınca da küfür yiyor. Zaten kaçırdığı pozisyonları yaratan da kendisi hep. Millet Bruma'ya takmış hala takımın tartışmasız en iyi oyuncusu herif. 1 kişi de demiyor ki amk Bruma diyip duruyorsunuz da sahadaki diğer 10 oyuncu ne bok yiyor, niye her pozisyonda bu adam var? Linnes yine çok iyi oynadı golün de frikiğini yaptırdı ama tek hatada bizim oyuncumuz değil falan diye keko keko eleştiri gelecek yine. 2 tane de yüzde 100 kontra kesti. Millet hala yanlış atlara oynuyor. Orta saha elek olmuş 3 senedir, yemin ediyorum Sneijder'le Selçuk'un oynadığı orta sahaya TFF 1.ligden iyi bir takım bile üstünlük sağlar. Dünya futbolunda böyle adamlar kalmadı artık. Seneye bu 2'si demiyorum 1 tanesi bile kalırsa 1 sene daha çöpe gider. 2.yarı süründüler yine adamların 40 dakkada pili bitiyor millet hala Bruma, Linnes derdinde amk. Semih'e falan zaten bişey diyemiyorum artık herkesin dilinde tüy bitti.
hevesini kırmak istemem ama kötü bir film
Renkler ve zevkler, saygı duyarım.Değişik bir film daha önceden izlemiştim ve beğenmiştim. tv de görünce yine izledim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
konu benim nazarımda şımarık olmasıda değil.Dediklerinin hemen hepsi benim de bire bir dusuncelerim. Fakat brumaya kizilmasi sahadaki yetersizligi ile ilgili degil , simarik davraniyor, saygisiz bir adam
bir de bana bruma G.Sarayli gibi gelmiyor nedense , yani ornegin buradan ayrilsa 2 sene sonra la ligada oynasa kalbi sari kirmizi atmaz bunun .. en azindan bence boyle .. para pesinde
hevesini kırmak istemem ama kötü bir film
Evet ama zayıf kalıyor konusu, sonuçu.Konulu mu
o adama boşuna şeytan demiyorlar. söylediği herşeyde sinsi planlar vardır. sezon başından beri yerli oyuncılarımıza çıtı çıkmadı. dikkate almamak lazım.Rıdvan yediğimiz golde Muslerayı suçluyor, hatta bu seneki yediğimiz bütün korner/kafa gollerinde onu suçluyor. Semih'e tek kelime yok. Selçuka, Sabriye de çıtı çıkmıyor. Sinsiliğe bak ya.