16/17 H:33 | Alanyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 29 Mayıs

Beyler guzel futbol felan deyip kanmayin ya, rakip Alanyaspor :asd:

bruma ve sneijder satilsin diyen net futbol cahildir.

Oynatmasını bilirsen bu herifler ligin anasını ağlatır
Bu goller ve asistler tudora gelsin

DURSUN İSTİFA!

Brumanin boslugunu dolduramayacagiz arkadaslar cok acik.2.5 3 arasi verelim konu kapansin :/ inanilmaz kayip olacak bizim icin

Bruma o pası vermeseydi Tudor Bruma'yı döverdi Tudor'un görüntüleri çok iyiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptı sana Fiyat 25 Mil. Bruma nin @RB_Leipzig

Brumayi temmuz sonuna kadar satmamak gerek diye bosuna demiyoruz. Bugun 10 veren turnuvada parlayinca 20yi kosarak verir ha 3 istiyorsa 3 vereceksin isin ozu beyinsizlere 2 ile baslarsan bu cocukta bunu ister

Yanlız Alanyaspora Anneannem ve Dedem de şov yapar.

Derby lerde ve büyük maçlar da nerdeydi Wes ve Bruma ?!

Bukadar para küçük takımlara karşı şov yapsınlar için vermiyoruz.

Son düzenleme:
oha formalar sızmış. SKANDAL

Tolga denen gerizekalının 2 aldığı yerde Brumaya 3.5 helaldir.

Su cocugu hala sacmasapan bir sekilde elestirenler var ya en cok da ona kiziyorum. Takim diye birsey yok ortada, ama cocuga bencil diyorlar beyinsiz diyorlar yok bilmem ne diyorlar.

Tabiri caizse takimi bu sene neredeyse tek basina sirtladi. Hangi bencilligi yapsa azdir bile. Onu bu hale biz getirdik daha dogrusu takim getirdi.
Can bir yerde haklısın ama bir çok pozisyonuda gerçekten boş yere heba etti. Bazı maçlar gerçekten çıldırttı, şu oyunu her maç oynasa, kastım sadece ve sadece takımı düşünerek oynasa dahada müthiş olacak aslında. Tabi kötü takımında etkisi göz ardı edilemez ama bazen gerçekten çıldırtıyor. Tabi malesef satılacak o yüzden boşuna konuşuyoruz.

Hiç bir zaman satılsın demedim dememde, isterse kırk milyon versinler çünkü dursun o parayı hiç eder ama eleştiririm yukarda yazdığım konular yüzünden o ayrı

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt