16/17 H:34 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 3 Haziran

Biz para harcayacaksak su defansa yakin 6liyi kafadan degismeliyiz 30 mu var elimizde 30unu oraya yatir.
Fener nasil lensi besiktas nasil gomezi kiraladiysa kanatlarada oyle hamle yapilmali

yaz için planı olan var mı?

transferler de pek iç açıcı olmayacak gibi

ne yapacağız buralarda ,pişti mi oynasak

Bunlar defanstada ayni mallar sonra duran toptan niye gol yiyoz aha nedeni bu

Bu josue gibi bok oynamayan adamı hep oynattıklarına göre bu rezil aciz yönetim bu bir boka yaramayan adamı alacak bonservisiyle.

BİR MAÇIN DEĞERİ 640 BİN DOLAR OLDU!
İlk hesaplamaları Süper Lig'in bu yıl oynanan sezonu için yapalım. Şu andaki puan durumuna ve Süper Lig kulüplerinin galibiyet ve beraberlik istatistikleri üzerinden gidersek öncelikle bir maçın değeri 472 bin 59 dolardan, 639 bin 706 dolara çıktı. Beraberliğin değeri ise 236 bin dolardan 319 bin 853 dolara yükseldi. Yani mevcut dolar kuruyla galibiyet 2 milyon 149 bin TL, beraberlik ise 1 milyon 74 bin TL.

(ben 1.700.000 yazmistim ama su an 2.250 civari ediyor bir galibiyet)

Bugun kazanabilirsek son 6 haftada 5 galibiyetle 11.250.000 milyon lira yani yaklasik 3 milyon euro yu cukkalamis olacagiz

kucumsemeyin fena para degil

Kafa nasil vurulur egitimi verecek adam bulmak lazim isterse yillik 500 bin euro istesin ver gitsin

Hadi hadi ikinci golü atmaliyiz, handikap oynadim.

Triplere gel.. Artist.

0e95fc9506495768d223a0ade7ceb274.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Poldiyi aramayız umarım seneye bu dursun onuda becerir

Bu selçuk hangi selçuk yahu ? Adama bak ya. Lig bitti futbol oynamayı hatırladı.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

Kaptan Selçuk muhteşem oynuyor

Sorumluluk alıyor, takımı organize ediyor, müthiş mücadele ediyor

seneye BANKO oynar BANKO :mad:

Bu Ali Turanın üzerine oynadın mı rahatça kırmızı kart yer. Öyle mal bir adam. Hep bileklerr falan basıyor ikili mücadelelerde.

sent via GSC

Su Tolga Cigerci'yi görünce ici kiyilan bir tek ben miyim? 2000 dakika süre almis sayilir 0 gol 0 asist

lanet olsun yapacakları işe ts attı

Geri
Üst Alt