16/17 H:34 | Trabzonspor 1-2 Bursaspor | MS | 3 Haziran

Bursa düşmesi şart

GSC App Premium Edition 1.2

rize ve bursa çomarlık yönünden hiç de farklı değil bu arkadaşlar hiç bursa'ya gitmedi galiba hayatlarında.... tam bir yeşil çomaristan

Yalnız ts 1-2den sonra harbiden hiç saldırmadı. Maçın başından beri aynılar gerçi.

bu maçtan sonra rize trabzn kan davası başlar. gerçi öncedende vardı bişiler sanırım

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rize düşerse geriye konya,başakşehir,osmanlı kalıyor. ulan herifler doldurmuş ligi kendi çomar takımlarıyla seneye bidaha çıkarırlar bu rizeyi,para deniz nasıl olsa

sportif manada yeni bir gerilim daha doğuyor

rizespor - trabzonspor

Bursa iktidar destekli değil mi ? Bu saydığımız tüm kentlerin hemen hemen iktidar ile ortaklığı falan var. :)

Rize kdr destekli olduğunu sanmıyorum. Erdoğanın Rize ile ilgili son yorumundan sonra adamlar 3 haftadır kayıpsız gidiyor.

+4 dakika uzatma

Tm ts yattı da alanya naptı? Gol atamadığı maç yok adamların oda tartışılır..

Bursaspor'un ligde kalmasına sevindim
Rize'den kurtulmuş olduk böylece

TapaTalK

rize ve bursa çomarlık yönünden hiç de farklı değil bu arkadaşlar hiç bursa'ya gitmedi galiba hayatlarında.... tam bir yeşil çomaristan
ama şu an süper ligdeki 4 tane direk iktidara bağlı takımdan yine iyidir bursa. yoksa ülke komple çomar istilası altında yapacak bişey yok o konuda mesela şuan bizim dursun da fiko da çomarın önde gideni

ama şu an süper ligdeki 4 tane direk iktidara bağlı takımdan yine iyidir bursa. yoksa ülke komple çomar istilası altında yapacak bişey yok o konuda mesela şuan bizim dursun da fiko da çomarın önde gideni

her şey bir yana şu an oynanan futbol benim midemi bulandırdı. büyük şerefsizlik yaptı trabzon. sonuçta rize'deki futbolcular da sizin meslektaşınız ayıp yaw.

Düşmedi mi bu oglanlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon-Rize savaşı çıkacak!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıkçası ona buna şikeci diyen Trabzonspor şikecinin önde gidenidir.

Rize yi hiç sevmem iyi oldu düşmesi.Bundan sonraki düşme adayı Osmanlı olabilir.Hamza orayıda kurutacak.

Geri
Üst Alt