16/17 H:4 | Akhisar Belediyespor 0-2 Beşiktaş | M.S | 18 Eylül

İlk yarıyı seyrettim ortada bir.maçın farklı tarafı gol yollarında daha şanslı ve becerikli olan beşiktaştı öyle ahım şahım bir futbol olmadı ha Akhisar salaklık edip ikinci golü yemeseydi ikinci yarıda galip bile gelebilirdi, beşiktaşın yorulacağını tahmin ediyorum çünkü , ama burdan çevirmeleri çok zor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bjk'de Avrupa yorgunluğu net belli oluyor da,böyle kolay maç almamaları lazım.Her puan kaybı bizim lehimize.

Haftaya deplasmanda yenilebiliriz bu sezonun sonu anlamına gelmez. Taraftar olarak takıma gereksiz baskı yüklemezsek oradan puan ya da galibiyetle dönebiliriz. Yenilirsek de lig uzun Bjk Avrupa dönüşleri puan kaybedecektir.
Gelecek hafta taraftar etkisi olacaktır tabi ama bence beşiktaşın bizden fazla ya da eksik tarafı yok şu aşamada,

Ligte gol kaçırmadan atıyorlar hemen ya.Pozisyonsuz kazanıyorlar diyebiliriz.

Turkiye liginde orta yapan bek her zaman is yapar. Sabrinin bile dandik ortalariyla duzinelerce gol atmisizdir. Carole mesela Canerden daha iyi bir bek olsada hic orta yapmadigi icin bir isimize yaramiyor.

Eren, Gokhan ve Caner gibi macta en az 10 orta yapan beklerle oynasa muhtemelen 25 golu gecer.

Basabas ilk yariyi bitirirsek 2. Yari tum derbiler evimizde

Avantaj bize gececektir

Bu mallara Arenada kaybettik ya iyi koymustu bana

Yaziklar olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gelecek hafta taraftar etkisi olacaktır tabi ama bence beşiktaşın bizden fazla ya da eksik tarafı yok şu aşamada,

Maç tarafsız sahada olsa çok rahat yenilmeyiz derdim ama Full bir statta ki bu stadın tamamı tinerci olacak oynamak kolay değil

Bence haftaya en az beraberlik aliriz bunlardan.

Maç tarafsız sahada olsa çok rahat yenilmeyiz derdim ama Full bir statta ki bu stadın tamamı tinerci olacak oynamak kolay değil
Bu konuda katılıyorum yanlız her büyük takım için geçerli bir.durum aynı şeyi onlar da bizim.saha da yaşayacak

bizim takım coşkulu,istekli,ihtiraslı oynuyor
bjk ise çok oturaklı ve oyuna hükmediyor
haftaya ilginç maç olacak

İlk ŞL gidiş-dönüşünü kayıpsız atlattılar.

İlk yarı bir 4-5 puan önlerinde kapamalıyız bence.Oradan sonra bırakmayız.Ama ilk yarı ŞL oynamalarına rağmen geride bitirecek olursak,işimiz zorlaşabilir.

canerin defansı rezil avrupada iş yapmaz ama işte bizim ligte böyle orta açması yetiyor

rodalleganın pozisyonunda olmayan pozisyondan gol attılar ama kargalar iyi oynamıyor hatta ciddi anlamda yorgunlar belli

Rodallega satmış maçı lan resmen bomboş kaleye gidemedi

Rodallega'yı iyi ki bize kakalamadilar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt