16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

iyi futbol oynayacagımızı düsünmüyorum. rize genc takım, kayseri gibi oyunu kitleyebilir.

artık iyi oynayana kadar attıgımızı müdafa etmeliyiz. 1-0 olsun bizim olsun.

Çift forvet oynamalıyız ceza sahası içine adam sokamıyoruz yoksa

İstanbul'da yaşayan , veya bu maça gitme imkanı olan herkes gitmeli diye düşünüyorum. Bakın belki de sezonun kırılma maçı ..

Neden mi ? 3 Hafta geride kalmış, 2 deplasman ,1 seyircisiz maç 7 puan. Bir beraberlikte hemen gemiler yakılmaya başlandı,bu medya algısına en güzel cevabı TT Arena'da gerçek taraftarımız değil 30-40 52.600 kişi ile vermelidir.Gerçek Galatasaray Taraftarının her bir üyesine ihtiyaç vardır.

Geçen sene gerek yönetime,transferlere,oynanan oyuna,hocalara vs tepkimizi koyduk.. Protestolarda bulunduk fakat bu sezon,yönetim öyle veya böyle elinden geleni yaptı.

Şimdi sıra iyi,kötü demeden takıma sahip çıkma, onlara 12.adamın gerçekten yanlarında olduğunu hissettirme , rakibi ,hakemi baskı altına alıp o sahanın çimlerine gömme vaktidir.

Son düzenleme:
Bilet fiyatları uygun. Cavanda ve Poldi iyileşmiş olacak. Rize'yi parçalayıp Vodafone stadına emin adımlarla gideceğiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Taraftarın tavrı bu sezonun gidişatını belirleyecek.Çıkacaklar hem takıma hem hocaya tam destek verecekler.İnşallah Mancini dönemi gibi olmaz.

Bu maçı alırsak bence karga maçından en az 1 puanı da psikolojik olarak almış olacağız . Geçen sene fb şampiyon olmasın diye bunları tuttuğum için kendime bile kızıyorum . Adamlar şampiyon olunca tüm pislik yüzleri ortaya çıktı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takimin taraftariyla butunlesip Sneijderin uzaktan bir tane sallamasina bakar havaya girmemiz.

O lazim.

sneijderden beklentim yok eren ve bruma boruyu döşer diye umuyorum.

Sneijder bu macta cosar kesin golu var 3-2 alacaz

gecen haftaki 1-1 tahminim tutmustu

nando
cavanda ched hakan carole
De Jong
Tolga Sneijder
Bruma Eren Yasin/Poldi

bi göremedik sunu

İstanbul'da olsaydım giderdim bilet fiyatları çok uygun.

78 bin kişi ile desteklemeliyiz. çatı arası,tel üstü, tuvalet boşlukları hepsini dolduralım

Geri
Üst Alt