16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

riekering seni cok seviyoruz ama sakin ola korkak cikma!
medya gaza getirdi selcugu kesti diye hakli oldugun halde korkak davrandin, kötüyse cikaracaksin!
selcugun yerine josue girebilirdi!
Bende seviyorum ama oyunu okumada sıkıntı var ve adam değiştirmeyi unutuyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaçan penaltıda değilim ama sinir oldum, yahu sen kaptansın, biraz olgun ol, kucaklayıcı ol, Bruma penaltıyı atmak istiyor, maç zaten bitmiş, Eren 2 gol atmış, atsa hattrick olacak! Yazık! Bülent Korkmaz' dan sonra kaptan görmedi bu takım maalesef!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolga Ciğerci'nin Rizespor maçındaki pas noktaları (122)

CslFt9uWcAEdr8t.jpg

eren bu gidişle yerden gol atamayacak adam havadan inmeye vakit bulamıyoki yerden gol atsın. 3 gol kafa 1 gol rövaşata :D

Fm'de bile bir oyuncu bir maçda 2 gol arttıysa, ismi penaltı atacaklar listesinde olmamasına rağmen hattrick yapsın diye penaltı ona kullandırılır.

Yeter artık Selcuk.

Galatasaray'ın takım halinde Rizespor karşısındaki pas noktaları (584)

CslGnfNWAAABHUL.jpg

Hakem Çok Kötü
Selçuk Düşman Başına
Sneijder Toparlan ya da Git Artık
Sabri Yeter Yeter

Riekerink Değişiklik yap

Galatasaray futbolcularının sahada ortalama duruş pozisyonu.

CslHXlEWcAAIzs_.jpg

aga bunlarin futbol anlayisi üc atak üc gol, senin kalende zaten muslera var, kirk atak yapsalar da gol olmadik dan sonra, domine ettik derler. Rakip kalemizi görmedi, evet atak olarak daha da gelismemiz gerek, ama bana göre gecen hafta ki gibi, yine iyi adimlar ettik. bi Cavanda gelse, ve Podolski isler daha da iyi olur.

amaclari zaten amansiz elestiridir. Sebebi ise cok basit. Terim sevdaligi. Riekernik takimi iyi yola koyuyor. Sakin olun azicik yahu. Dedigim gibi bu dominantligi skora yansarsak dahada offansif variasyonlari gelistirirsek ligin anasini öperiz. Suan Duran toplari neredeyse mükemmelestirdik. Nerde ne zaman kapatacagimizi iyi biliyoruz (Hele tolga bu isi muazzam yapiyor . De Jong ile beraber rakip hic cikamaz galiba ) .

gayet iyiydik bu macta.

adamlari tamamen domine ettik. bir tane pozisyonlari var sadece ilk yarida o da defans hatamizdan.

macin iyileri: eren (inanilmazdi - bir santrafor nasil oynamali gosterdi. bugunku performansi ders olur), tolga, bruma ve sneijderdi.

macin kotuleri: sabri ve selcuk (vasatti - bu mac daha cok mucadele etti ama yinede hic sorumluluk almiyor).

sneijder kotu diyen bir kac kisi gordum burada. gercekten eger oyle dusunuyorlarsa bu arkadaslar bir zahmet takip etmesi daha kolay olan, cok aksiyonun olmadigi halter tarzi spora yonelsinler. kesinlikle ciddiyim bu konuda.

hocanin oyuncu degistirmemesi gayet normal. takim gayet iyiydi. fazla yorgunlukda olmadi. adamlar baski bile kuramadilar. her sey yerinde giderken niye oyuncu degissin.

bu arada bu hocaya cok guveniyorum. ve adam kac defa soyledi iyi olan oynayacak diye. demek ki cavanda su anda ya hazir degil ya da idmanlarda iyi oynamiyor. ayni sey sinan icinde gecerli. zaten bu konuda daha once bu tarz seylerde soylemisti hoca.

tebrikler aslanlarim.

Galatasaray, 2014/15 sezonunun başından bu yana Süper Lig'de bir maçta en fazla isabetli pas atan takım oldu (584).

Macin tekrari gece kacta olur dugundeyim izleyemedim maci

Burda okudugum kadariyla tolga yine muthis oynamis

Transfer döneminde hatirliyorum bize faydasi olmaz diyenler vardi

Sneijder 2.yarı iyiydi ilk yarıya göre, maçın en iyileri Bruma Eren ve Tolga bana göre

sabri,selçuk ve yasinden kurtulursak gelecek aydınlık

Geri
Üst Alt