16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

kusura bakmayın ama karı gibi takımız. bi o yana bi bu yana mıy mıy sallıyoruz kalçayı oynadığımız futbolla.kalcasını ................ takımı.beşiktaşın isteğinin,arzusunun,hırsının yarısı yok.

Son düzenleme:
midem bulanıyo bu takımın oynadığı futboldan.

1-Koşmadan, mücadele etmeden maç kazanılmaz. Bu anlamda herkes Tolga Cigerci yi örnek almalı. Onun kadar koşmasa bile ileri geri çalışmalı, defans yapmalı, rakibe baskı uygulamalı.

2-Topsuz oyunda yokuz. Boşa kaçmalı, hızlı verkaçlarla oynamalıyız. Top tekniği yuksek oyuncularımız var guya, ama yavas oyunda bu ustunluk yok oluyor.

3-Duran toplardan gol yeme alışkanlığımız devam ediyor. Ceza sahamızda yerleşim ve adam paylaşım konusunu bir turlu çozemedik. Rie Hoca bu işi halletmezsen daha çok goller yeriz.

Ben bu yüzden "Riekerink furyasi henüz abarti" diyordum.

Geldiginden beri 6-0´lik mac disinda tek iyi oynadigimiz mac yokken, Riekerink´in bu kadar abartilmasina cok sasiriyordum.

Ben pasa dayali sistemleri cok severim. Bunda bir sikinti yok. Ancak pas yaparken baski yapmayi unutmayacaksin.

Galatasaray´in defans hatti saatli bomba. Dolayisiyla mac kazanmak icin minimum 2 gol atmasi lazim bu takimin her mac. O da en az.

Bu da baski ve pres yapmadan olmaz. Aylardir bu sikici futbola eyvallah diyoruz ama artik mazeret yok.

Güzel kararlar aldi eyvallah. Ama güzel kararlar verdi diye bu berbat oyunu cekecek halimiz de yok. Artik zamani geldi, kusura bakmasin.

Ikincisi, Riekerink saha kenarinda cok pasif. Oyunculari atesleyecek, kendine getirecek en ufak hareketi, hamlesi yok. Sadece bakiyor.

Daha aktif olmali, daha hirsli ve hareketli olmali. Pas yaparken baski yaptirmayi da unutmamali.

şampiyon olur muyuz , olamaz mıyız onu söyle?

Bu maçı ev olmanın avantajıyla kazanırız gibime geliyor ama iyi futbol sergilenir mi? Şüpheliyim.

Cavanda ile Podolskinin bir an önce iyileşip Beşiktaş maçına kadar takıma adapte olması lazım.

De Jong'un takıma adapte olması lazım.

Sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz, hayırlısı.

şampiyon olur muyuz , olamaz mıyız onu söyle?

Güvendigim bir TD olsaydi, oluruz derdim ama henüz Riekerink´in lig maratonu tecrübesine güvenmiyorum.

Kadro sampiyon olmak icin yeterli. Sonucta sadece Türkiye´de oynuyoruz. Derin ve alternatifli.

Iyi oyuncularimiz da var, mac kazandiracak yildizlarimiz da var.

Ancak ben takimda sampiyonluk hirsini göremedim bu 3 haftada. Oynadigimiz oyunu hic begenmiyorum.

Umarim düzelir cünkü Besiktas Senol Günes farkiyla bizden bir adim önde diye düsünüyorum.

Türkiye´ye uygun bir yapilari ve oyun tarzlari var. (Baski, pres, hücüm)

Oyun tarzimiz degismezse geride kaliriz.

Kategori 7 den bilet aldık 2 adet bazı yerlerde oturma planı değişik tam olarak 7. Kategori neresi güncel stat oturma planında bilen varmı renktaşlar

40 bin civarı bişey dedi arkadaş tam bilmiyorum

Eğer o kadarsa maç gününe kadar illa ki 50 bine yaklaşır , umarım arkadaşın doğru bakmıştır . Artık taraftar dolu olan stadımızı özledik yeminle , tv başında bile özledik yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eğer o kadarsa maç gününe kadar illa ki 50 bine yaklaşır , umarım arkadaşın doğru bakmıştır . Artık taraftar dolu olan stadımızı özledik yeminle , tv başında bile özledik yani

Valla biz takımımıza destek olmak için Kocaeliden otobüs kaldırıyoruz 30 kişi statdayız renktaş bence 45 bin civarı rahat olcak

Valla biz takımımıza destek olmak için Kocaeliden otobüs kaldırıyoruz 30 kişi statdayız renktaş bence 45 bin civarı rahat olcak
Bu maç çok önemli , eğer taraftar 45 bin olup çok iyi de oynarsak, 3. büyük klübün evine daha özgüvenli gitmiş oluruz

Bu maç çok önemli , eğer taraftar 45 bin olup çok iyi de oynarsak, 3. büyük klübün evine daha özgüvenli gitmiş oluruz

Kayseri maçından 3 puan alsaydık çok iyi olcaktı.Bu maçta iyi oynayıp farklı kazanmak hem takımı hem taraftarları şampiyonluk havasına sokar

maça gitmeyen adam değildir beyler

Geri
Üst Alt