16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Bir aralar kombine yetmişiyordu, talep ve istekler o kadar yüksekti ki kombine satışını durdurmuşlardı günlük bilet kalsın diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Takımın umut vermesiyle,başarısıyla doğrudan alakalı bir durum.Bu seneki olası şampiyonlukta yine aynı tabloyu göreceğimizden şüphen olmasın.

Galatasaray ve Çaykur Rizespor, Cumartesi akşamı Süper Lig'de 33. kez karşı karşıya gelecek... Şimdiye kadar oynanan maçlarda Galatasaray sadece beş kez yenilirken 22 karşılaşma Galatasaray galibiyetiyle sonuçlandı. 5 maç da berabere bitti. Karşılaşma öncesi Opta tarafından derlenen maç önü notları (Opta Facts) şöyle:

Galatasaray ve Çaykur Rizespor arasında oynanan son altı maçın dördü berabere bitti (1G 1M).

İki takım arasındaki son 19 maçta atılan gol sayısı 74 (maç başına 3,9).

Galatasaray, Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile evinde oynadığı 16 maçta sadece bir kez yenildi (12G 3B).

Çaykur Rizespor Süper Lig’de deplasmanda 12 maçtır galibiyete hasret (2B 10M); bu maçların altısında da gol atamadı. Bu, Rizespor’un Kasım 2006-Aralık 2007 arasında yaşadığı 18 maçlık seriden bu yana en uzun deplasman galibiyet özlemi. (4B 14M).

Galatasaray, 2000 yılından bu yana Süper Lig’de Eylül ayında iç sahada yenilmiyor (20G 9B).

Galatasaray, Süper Lig’de sezonun en yüksek pas isabetine sahip takımı (%86).

Galatasaray (258) ve Çaykur Rizespor (261), ligde en az sayıda ikili mücadeleye giren üç takımdan ikisi (Konyaspor 228).

Çaykur Rizespor forması giyen Mehmet Akyüz’ün Süper Lig’de Galatasaray’dan fazla gol attığı bir rakibi yok (3; Trabzonspor ile eşit).

Wesley Sneijder, Süper Lig’de Çaykur Rizespor’a karşı forma giydiği son üç lig maçında dört gole katkıda bulundu (iki gol, iki asist).

Süper Lig’de sezonun en fazla kilit pas atan oyuncusu Wesley Sneijder (11). Dhurgham Ismail ise (8), Edin Visca’nın (10) ardından bu alanda üçüncü sırayı paylaşan oyuncular arasında bulunuyor.

Süper Lig’de üç haftanın en fazla top kapan oyuncusu Tolga Ciğerci (11).

Ümit Kurt sezonun en fazla uzaklaştırma yapan iki oyuncusundan biri (29; Numan Çürüksu ile birlikte).

Galatasaray’ın ligdeki son üç golüne de Bruma’nın doğrudan katkısı var (bir gol, iki asist).

Çaykur Rizespor, Galatasaray’a karşı son iki maçta 90. dakikadan sonra üç gol kaydetti.

Resmi sitenin tasarımı eskisine göre bayağı bir kötü olsa da,özellikle son 7-8 aydır çok efektif buluyorum ben.

Opta verilerinin paylaşılması iyi oldu bence de.

Hem o,hem de camiayı daha bir bütünlük halindeymiş gibi gösteriyor,kombinelere yapılan indirimler,Rizespor maçı için stad dolsun diye verilen uğraşlar,alınan kupalarla rakiplere mesajlar verilmesi,hocalarla oyuncularla yapılan basın toplantıları vs.

Hem o,hem de camiayı daha bir bütünlük halindeymiş gibi gösteriyor,kombinelere yapılan indirimler,Rizespor maçı için stad dolsun diye verilen uğraşlar,alınan kupalarla rakiplere mesajlar verilmesi,hocalarla oyuncularla yapılan basın toplantıları vs.

Kombinelere indirim normal.Avrupa'da yokuz.

Rakiplere mesaj verme konusu iyi.

Takım kötü giderse basın toplantıları ters etki yapar.Şu anda bile yapıyor.Geçenki Terim sorularına,bugünkü Sneijder sorularına Riekerink'in vereceği cevaplar yüzünden konu sürekli gündemde kalıyor.Bu da hocayı olumsuz etkiliyor.

Bir aralar kombine yetmişiyordu, talep ve istekler o kadar yüksekti ki kombine satışını durdurmuşlardı günlük bilet kalsın diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Aysallı Terimli dönemde kara borsadan bilet buluyordum ancak şimdi üstüne para verecekler neredeyse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hala kale arkasında 30 liraya bilet var.. Millet anca boş muhabbet yapıyor.Maça gelen yok.

maçta en fazla 20 bin kişi olacak üzgünüm

daha fazla dolardı da o stad kayseri maçında takım yine reziloğlurezil futbol oynayınca, millet yine geçen yılki futbolu görünce hevesleri kaçtı.

daha fazla dolardı da o stad kayseri maçında takım yine reziloğlurezil futbol oynayınca, millet yine geçen yılki futbolu görünce hevesleri kaçtı.

Kusura bakma da,sadece iyi futbol oynandığında gelecek adam,hiç gelmesin daha iyi.Takım nasıl top oynarsa oynasın,bir yapılanma içinde ve umut veriyor.

30 bin olacak gibi maçta taraftar.Güzel ve çoşkulu bir oyunla farklı galip gelmeliyiz.

Ben stadın dolacağını düşünüyorum cumartesi günü.35 bin kişi olacaktır en kötü.
ben de en az 30 bin bekliyorum herşeye rağmen. kayseri maçı öncesi çok iyi bi hava vardı ama kayserideki çok kötü futbol biraz hevesleri kaçırdı yoksa o havayla,3 maçta 9 puan almışken çok daha fazla dolardı stad. taraftar iyi futbola hasret, iyi futbol ve galibiyetlerle o stad bidahaki maçlarda 40-45 bini zorlar bence.

Bruma , cavanda , snejder'den iyi oyun bekliyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

bazı sakat oyuncular genelde de büyük oyuncular,neden sakatlanınca tedavileri için ülkelerine gidiyorlar ? bilen varmı özel bir nedeni olsa gerek

Cavanda´yi artik ilk 11 sürmesi lazim Janin. hoca hazir et artik bu adamlari.

Geri
Üst Alt