- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
İlk kez geliyorum arenaya çok heyecanlıyım be.
Daha önce maçtan önce uçak bileti almıştım , fener kurşunlanma olayından ligler kaydırılınca istanbul turu atıp dönmüştüm
Hangi tribünden aldın bileti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce maçtan önce uçak bileti almıştım , fener kurşunlanma olayından ligler kaydırılınca istanbul turu atıp dönmüştüm
7.kategori 415.blokHangi tribünden aldın bileti?
inşallah amirimgüzel bir deneyim olacaktır
7.kategori 415.blok
Bende gecen hafta aldim hala gelmedi. Normalde dedigin gibi geliyordu ama sorun olacagini sanniyorum cunku sistemde bilet karta tanimli gozukuyorBeyler, 15-20 dk önce bilet aldım, passo lig sitesinde biletlerim kısmında cıkıyor kayıt fakat tele mesaj falan gelmedi, beraber aldıgım arkadaşa geldi.
Varmı daha önce başına gelen bi sıkıntı cıkmaz herhalde dimi normalde mesaj geliyordu passodan şu şu koltuklar falan diye
ya hiç sorma 5.kategori alıyorduk 5 kişiyer kalmamış 415 teben de gideceğim büyük ihtimal bu maça
ya hiç sorma 5.kategori alıyorduk 5 kişi
2 kişide passolig yoktu 3 kişniinde güncel değildi.
son gün onları kovaladık bi kaç aksilik oldu yinede aldık ,ama tuzlanınca fiyat passolig fiyatından dolayı 7.kategoriye düştük
5.-6. kategori dolmuş hızlı ol rdaş4 ve 5. kategoriler candır. oradan izlemesi çok zevkli. üst katları bilmiyorum. Bulabilirsem bizim yedek kulübesinin arkasından alırım 5. kategoriden
Ben 4 ve 5 haric stadin butun tribunlerinden izledim malum o kategoriler normalde cok pahali oluyor. Bu sefer 80 tl oldugunu gorunce hemen 5. kategoriden aldim4 ve 5. kategoriler candır. oradan izlemesi çok zevkli. üst katları bilmiyorum. Bulabilirsem bizim yedek kulübesinin arkasından alırım 5. kategoriden
5.-6. kategori dolmuş hızlı ol rdaş

Bizim stadin kapasitesi 50 bin uzeri oldugu icin 30 bin olunca cok bosluk oluyor mesela vodafone arenada 30 bin olunca stadin yuzde doksani dolu gibi gozukuyor30 bin nedir yaw bos tribune oynuyalim daha iyi
GS taraftari her mac 40 bin doldurabilir istese ama iste Türkiye ekonomik sartlarini goz onune alirsak bu bile mucizeBizim stadin kapasitesi 50 bin uzeri oldugu icin 30 bin olunca cok bosluk oluyor mesela vodafone arenada 30 bin olunca stadin yuzde doksani dolu gibi gozukuyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi