16/17 H:4 | Galatasaray 2-0 Çaykur Rizespor | M.S | 17 Eylül

Beyler, 15-20 dk önce bilet aldım, passo lig sitesinde biletlerim kısmında cıkıyor kayıt fakat tele mesaj falan gelmedi, beraber aldıgım arkadaşa geldi.

Varmı daha önce başına gelen bi sıkıntı cıkmaz herhalde dimi normalde mesaj geliyordu passodan şu şu koltuklar falan diye
Bende gecen hafta aldim hala gelmedi. Normalde dedigin gibi geliyordu ama sorun olacagini sanniyorum cunku sistemde bilet karta tanimli gozukuyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yer kalmamış 415 te:( ben de gideceğim büyük ihtimal bu maça
ya hiç sorma 5.kategori alıyorduk 5 kişi
2 kişide passolig yoktu 3 kişniinde güncel değildi.
son gün onları kovaladık bi kaç aksilik oldu yinede aldık ,ama tuzlanınca fiyat passolig fiyatından dolayı 7.kategoriye düştük

ya hiç sorma 5.kategori alıyorduk 5 kişi
2 kişide passolig yoktu 3 kişniinde güncel değildi.
son gün onları kovaladık bi kaç aksilik oldu yinede aldık ,ama tuzlanınca fiyat passolig fiyatından dolayı 7.kategoriye düştük

4 ve 5. kategoriler candır. oradan izlemesi çok zevkli. üst katları bilmiyorum. Bulabilirsem bizim yedek kulübesinin arkasından alırım 5. kategoriden

4 ve 5. kategoriler candır. oradan izlemesi çok zevkli. üst katları bilmiyorum. Bulabilirsem bizim yedek kulübesinin arkasından alırım 5. kategoriden
Ben 4 ve 5 haric stadin butun tribunlerinden izledim malum o kategoriler normalde cok pahali oluyor. Bu sefer 80 tl oldugunu gorunce hemen 5. kategoriden aldim

Imkani olupta giden renktaslari gonulden kutlarim. Takimin bizlere ihtiyaci var. Biz "yabancilar" anca uzaklardan hadi gidin gelin diyebiliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalniz eger gecen hafta yenseydik full yapardik ama ister istemez hevesleri kirdi gecen haftaki "kaza"

Maalesef dogru degil ama Turk futbolu seyircisi basariya dayali. Takimin iyise stad fuller iyi degilse kediler iser...

30 bin nedir yaw bos tribune oynuyalim daha iyi
Bizim stadin kapasitesi 50 bin uzeri oldugu icin 30 bin olunca cok bosluk oluyor mesela vodafone arenada 30 bin olunca stadin yuzde doksani dolu gibi gozukuyor

Millet 30bin falan diyor ama ben 20 binlerde olacak diyorum...

Bilmiyorum o sinerjiyi goremedim

Bizim stadin kapasitesi 50 bin uzeri oldugu icin 30 bin olunca cok bosluk oluyor mesela vodafone arenada 30 bin olunca stadin yuzde doksani dolu gibi gozukuyor

GS taraftari her mac 40 bin doldurabilir istese ama iste Türkiye ekonomik sartlarini goz onune alirsak bu bile mucize

bizim ust tribunler bos oldumu cok cirkin gozukuyor

Geri
Üst Alt